![]() |
Düşüyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DüşüyorumDüşüyorum, derinliklerine ![]() ![]() Düşüyorum, derinliklerine ![]() ![]() ![]() Arkada sessiz harflerle bir fon bana eşlik eden ![]() ![]() ![]() ''Sen beni büyüleyen ışığınla kendine hapsederdin ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, sendeydim gerçekten ![]() ![]() Olmaktan korktuğum o yerde ![]() ![]() ![]() Hayatın boyunca yanında olacağım diyordun ![]() ![]() ![]() Zamanın silemediği çok fazla şeyler var gerçekten ![]() Silinemeyeceklerden olman acı veriyor ![]() Şu an söylediğin o mısralardan geriye kalanlarla yaşıyorum ![]() ![]() Benimle devam edecek olanlara baktığımda senin yerine fotoğraflar ve bir kaç sözünü görmek en acı olanı ![]() ![]() ![]() Yaralar derin ![]() ![]() Bir çıkış bulup iyileştirebilecek miyim, bilemiyorum ![]() ![]() Hiç bir kere tam anlamıyla senin olmadım, tüm sorun burada ![]() ![]() Sahiplenmeye çalıştıkça akıp gittin, sızan bir su idin parmaklarımın arasından durmaksızın akıp giden, tıpkı zaman gibi ![]() ![]() ![]() ''Dur!'' diyemedim sana, nedendir bilmem ![]() ![]() Özleyeceğim gerçekten ![]() ![]() ![]() Birlikte attığımız kahkahaları, not yarıştırmamızı, büyük bir kalabalığın içinden birbirimizi gördüğümüz anda ki o sıcak gülümsemelerimizi ![]() ![]() ![]() Tekrar karşılaşırız belki o kalabalıkta ![]() ![]() ![]() Beni yaşatan umut da buydu işte ![]() Korkum; birbirimizin gözünün derinliklerine baktığımızda tekrar sıcak bir gülümseme oluşacak mıydı yahut daha da kötüsü birbirimizi tanıyabilecek miydik ? Düşüyorum ![]() Yüreğim de, sessiz bekleyişlerin, büyük isyanlara dönüşmesi an meselesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanırým, bizler aşka aşık iflah olmazlarız ![]() ![]() ![]() ![]() İşte her fırtına öncesi sessizlik gibi, yüreğinde ki sessizliklerde, uzun sürmeyecek bir zirve tırmanışının ardından, bazen hızla, bazense daha acımasızca yavaş yavaş bir düşüsün habercisi oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şanslı isen düşerken bir dal bulup tutunuyorsun, ama bu şansında çok uzun sürmeyebilir, çok dikkatli olmalısın çünkü tutunduğun dal seni ve yaralı yüreğini taşımayacak kadar güçsüzdür çoğu zaman, çünkü bu can kurtaran aşkların ömrü, esas yüreği yaralayan aşklara oranla daha kısadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Su anda tırmandığım aşk uçurumunun en üst zirvesinden düşüyorum, etrafımdan hızla gecen can kurtaran aşkların hepsine yüzümü cevirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra içimdeki tüm volkanların söndüğü, fırtına öncesi sessizliğinde olacak gönlüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|