Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayhan, ece, güzel, sözleri

Ece Ayhan Güzel Sözleri

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ece Ayhan Güzel Sözleri

Ece Ayhan'ın söylediği güzel özlü sözler

Hayatın orta öğretmeni sustu, dondu gülmeleri çocukların Bir cenaze töreninde daha ölümlü karşılamaya götürüleceğiz

Hiç bir αşk bittiği gün bitmez aslındα Giden için çok olmuştur biteli; ama kalan için belli değildir ne zαmαn biteceği!

Keşke bazı insanlar için "imalat hatası var, geri topluyoruz" deseler

Aşk örgütlenmektir, bir düşünün abiler!

Birgün "herkes gerçek sevdiğiyle buluşacak" dense, eminim o kadar çift yer değiştirir ki

Bir tırnağı kırıldı diye 9 tırnağına birden kıyabilen bir kızın, kalbi kırıldığında neler yapabileceğini siz düşünün

Yeter be ! Kimsenin kollαrındα ölmek istemiyorum artık, αnnemin αyαklαrının dibine gömün beni, o yeter

Seni özlemek nasıl bir borçsa artık, özle özle bitmiyor

Elimden gelen bir şey yoktu, kalbimden geleni yaptım ben de; Sevdim işte, o kadar

Öyle insanlarla birlikte olacaksın ki; Onlar için "iyi mi ?" diye sormadan "iyi ki" var diyebilesin

Merakımdan soruyorum…El ele "tutuşan" bir çift gördüğünüzde sizde benim gibi üşüyor musunuz?

Yüreğimi korkak büyütmedim Kaybettiklerim; dağıttığım servetimdir

İnsanlar fazla sevilmemeye programlı galiba Ne zaman çok sevildiğimi hissetsem gidesim gelir Ve ne zaman çok sevsem o gider

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com