![]() |
Ece Ayhan Güzel Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ece Ayhan Güzel SözleriEce Ayhan'ın söylediği güzel özlü sözler Hayatın orta öğretmeni sustu, dondu gülmeleri çocukların ![]() ![]() Hiç bir αşk bittiği gün bitmez aslındα ![]() Keşke bazı insanlar için "imalat hatası var, geri topluyoruz" deseler ![]() ![]() Aşk örgütlenmektir, bir düşünün abiler! Birgün "herkes gerçek sevdiğiyle buluşacak" dense, eminim o kadar çift yer değiştirir ki ![]() Bir tırnağı kırıldı diye 9 tırnağına birden kıyabilen bir kızın, kalbi kırıldığında neler yapabileceğini siz düşünün ![]() Yeter be ! Kimsenin kollαrındα ölmek istemiyorum artık, αnnemin αyαklαrının dibine gömün beni, o yeter ![]() Seni özlemek nasıl bir borçsa artık, özle özle bitmiyor ![]() Elimden gelen bir şey yoktu, kalbimden geleni yaptım ben de; Sevdim işte, o kadar ![]() Öyle insanlarla birlikte olacaksın ki; Onlar için "iyi mi ?" diye sormadan "iyi ki" var diyebilesin ![]() Merakımdan soruyorum El ele "tutuşan" bir çift gördüğünüzde sizde benim gibi üşüyor musunuz? Yüreğimi korkak büyütmedim ![]() ![]() İnsanlar fazla sevilmemeye programlı galiba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|