Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzel, ilgili, sözler, yardımlaşmayla

Yardımlaşmayla İlgili Güzel Sözler

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yardımlaşmayla İlgili Güzel Sözler

Yardımlaşma İle İlgili Güzel Sözler

Yardımlaşma İle İlgili Sözler

*Sevmek fiilinden sonra gelen dünyanın en güzel fiili yardım etmektir V Suttner

*Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız Chilon

*Yardımlar tıpkı çiçek gibidir, ne kadar taze ise insanları o kadar memnun eder Chillon

*Başkasına yararı dokunan insan en kusursuz insandır Sophokles

Bir kör bir köre yol gösterirse ikiside çukura yuvarlanır Matthew Henry

*Dostuna da, düşmanına da yardım et, çünkü o zaman dostunla daha yakın dost, düşmanınla da dost olursun Clebul

*Eğer hür bir toplum sayıca daha çok olan fakirlere yardım edemezse, sayıca az olan zenginleri de kurtaramaz John Kennedy

*Her yardım, cennete doğru bir basamaktır HWard Beecher

*Herkes ötekisine yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olurdu Erner Erchenbach

*Işık yapmanın iki yolu vardır: ya kandil olmak, ya da yansıtan ayna… Edith Warton

*İnsan, dostlarının acılarına, onlarla bir olup ağlayıp sızlamakla değil, yardım ve bakım ile katılmalıdır Epukuros

*İnsanın en iyi yardımı kendi kendisine yaptığı yardımdır Goethe

*İnsanlar, birbirlerine yardımdan el çektikleri gün, insanlık yok olur, karşılıklı dayanışma olmazsa toplumlar olmaz Walter Scott

*İyilik etmek, fenalıktan sakınmak hususunda birbirinizle yardımlaşın günah işlemek ve haddi aşmak üzerinde yardımlaşmayın Maide Suresi

*Küçüklerin yardımı olmaksızın hiçbir büyüğün başarıya ulaştığı görülmez Bu, ne küçüğü büyütür, ne de büyüğü küçültür Cemil Sena

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com