![]() |
Yeni Mesajlar 2012 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Mesajlar 2012Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar kısa facebook Yéni Bir Sayfa Açtım KénDiMé içinDé SéN Yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() AŞK BAZEN GİTMEKTİR ![]() Hér Adamım Diyen Adam DéğiLdir,,SéninDe Dédiğin Gibi Hér DélikanLıyım DiYén DéliKanLı Déğildir SénınDé olmaDığın Gibi !!!! Geçmiş yada Gelecek diye birşey yoktur sadece Sonsuz bir şimdiki zaman vardır ![]() ![]() ![]() Né Sés Né Néfes Né De Rüzgar Bağışlar Séni DöNüp Sırtını Giderken SöyLe Kim KarŞıLar Séni ?? Otoritenin sesi mantığın sesi olup her kesime itaat etmelidir ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaş sen hiç ölümün gölgesinde özgürlüğü yaşadınmı kahpesine kurşun yağdırdınmı hiç bir garibanın elinden tutupta kadere rest çektinmi dinle cici kız dinle sen sosyetenin cilalı taşlarında dans ederken ben ise parçalanmıs vücudum dağılmış çenemle zulumda cigaram suskun silahımla gelmeyen özgürlüğümü bekliyordum serseri emine hançer ![]() ![]() Pa$a GönLüm İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! ![]() ![]() Seninle Olmanın En Heyecanlı Yönü Ne biliYor musun ![]() ![]() ![]() ![]() Zülmü Alkı$LaYamam,Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi için GéçmiŞé Kalkıp Sövemem ! Sana Taptıgım Kadar Paraya Tapsaydım Milyarder,Allah'a Tapsaydım Peygamber Olurdum ![]() Yine bir yıl başı geldi ![]() ![]() Her yeni yıl başka bir güzel ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur ![]() ![]() ![]() ![]() Sağduyu aklın gardiyanıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Hedefsiz büyük şeyler yapılamaz ![]() ![]() ![]() Hiç yanlış yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz ![]() ![]() ![]() Nerede hayat varsa, orada umut da vardır ![]() ![]() ![]() Hayatı yapamayacağımız şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyayı değiştirmek istersen kalbine inan , arkadaşlarına güven, sevgine sarıl ![]() ![]() ![]() ![]() Cevap verememek-susmak, dayanılması güç bir yanıttır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan, armağanını içten vermezse ne değeri vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağduyu aklın kapıcısıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur ![]() ![]() ![]() ![]() Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum ![]() Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir ![]() ![]() ![]() ![]() İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur ![]() ![]() ![]() En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür ![]() ![]() ![]() İnsan, armağanını kalbi ile birlikte vermezse ne değeri vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susmak, dayanılması çok güç bir yanıttır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan , dostlarına güven, sevgine sarıl ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|