![]() |
Kısa Komik Sözler - En Güzel Komik Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Komik Sözler - En Güzel Komik MesajlarGüzel Sözler Komik En Güzel Komik Sözler Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur ![]() ![]() ![]() Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir ![]() ![]() ![]() Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek için 3 tuşla, mutlu olmak için 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla Sen sütlaç kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, çiğ köfte kadar yakıcı, dolma gibi çekici, bulgur gibi asıl ve içli köfte kadar mükemmel birisin ![]() ![]() ![]() Mert hava yollarına ait 4260 sayılı sevgi uçağı o güzel kalbinize inmek için izin istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni, son Rondo bisküvimi verecek vede yolculuğa çıktığında arkandan Ülker çikolata yemeyecek kadar çok seviyoyum ![]() ![]() ![]() Kız dediğin İstanbul gibi olmalı ![]() Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin ![]() ![]() ![]() Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur ![]() ![]() ![]() Türküm, Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum ![]() ![]() ![]() SENI GORUNCE GOZLERIM DOLAR, KULAKLARIM MARK ![]() ![]() ![]() BU MESAJ OZEL BI FREKANSLA GONDERILMISTIR ![]() ![]() ![]() ![]() ASK HAVUZUNA APTALLAR DUSER, AMA BENI ITTILER ![]() ![]() ![]() AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR ![]() ![]() ![]() Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti ![]() ![]() ![]() Tanrım kör oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ablana söle de yarım bir af getirsin babana sölede eşşeği sudan getirsiNN KALBİMİ ONA VERDİM SAKLASIN DİYE SALAK DOLABA KOYMUŞ KOKMASIN DİYE Deliye her gün sevgililer günü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sensiz de yasayabiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adama sormuşlar karınızla ortak bi özelliğiniz varmı ? demiş ki var aynı günde evlendik ![]() ![]() Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım ![]() ![]() ![]() Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ![]() ![]() Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Japon olurduk ![]() ![]() ![]() Gecen gün düşündümdü, evet dedim ben seviyorum umarım sende seviyorsundur ![]() ![]() AH KIZIM AH!! BEN NE SALAGIM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TEMEL ILE DURSUN TRABZONDA KAZI YAPIYORLARMIS ![]() ![]() ![]() ![]() OGLUM MUJDE SANA IS BULDUM! NASIL IS,BUFEDE YEDIGUN VERECEKSIN ![]() ![]() ![]() Erkekler neden kendileri ile ilgilenmeyen bayanların peşinden koşar ki ! Köpeklerin kullanamayacağı otomobillerin peşinden koşması gibi ! ![]() ![]() Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim ![]() ![]() ![]() Sen sen ol kapı önünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komsununki asla Sana yaza yaza yaz geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paranın ne önemi var önemli olan miktarı ![]() ![]() ![]() Erkekler limona benzer baktıkça ağzın sulanır yedikçe miden bulanır ![]() ![]() ![]() Kadın hakkı diye bir şey yoktur,Çünkü hakkı erkek ismidir ![]() ![]() ![]() Oğlum müjde sana iş buldum! Nasıl iş ,büfede yedigün vereceksin ![]() ![]() ![]() ICME ASK SARABINDAN ACIDIR AMAN DIKKAT ET KIZIM BABASI HOCADIR ![]() DUNYADA ----LIK OLMASAYDI DUNYA YUVARLAK OLMAZDI ![]() ![]() ![]() BUTUN BISIKLETLERE BINDIM, BISAN A BINEMEDIM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|