Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bomba, sözler

Bomba Sözler

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bomba Sözler

Bomba Sözler 2012

Yeni Sözler 2012

* Aslında insan iki şeyi unutamaz; sevdiği kişiyi ve onun yokluğunu İki şeyi de asla saklayamaz: sarhoşluğu ve aşık olduğunu

* Seveceksen, yalnız kaldığında aklına geleni değil, hiç aklından çıkmayanı seveceksin

* Ben gidiyorum dediğimde gitme diyen birini değil Ben de geliyorum yalnız gidemezsin diyen birini istiyorum

* Fazla 100 verdiysem kendini bişey sanma, 98'ini geri alırım, 2'lersin

* Bana akıl vermeden önce geri kalan aklının sana yetip yetmediğini hesapla

* Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor çıkacaksa yaprakları hiç bitmesin

* Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir en sevdigim tatlı kazandibidir

* Ben seni mi sevmişim sana mı yanmışım sana mı inanmışım sana mı aldanmış kanmışım ben ne kadar aptalmışım

* Ya sen gidipte uzaklara bensizliğe alışırsan Ya sen sevgilim ummadığım kadar beni çabuk unutursan

* Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem

* Düşlerini düşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan ömrümün tamamını sana adamak, sonra göğsüne yaslanıp seni düşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden içine bakarak

* Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice

* Yalnızlık ALLAH’a mahsus, her canlı bir eş arar TAŞIN kalbi yok ama onu bile yosun sarar

* Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak Çünkü kimsenin canı yanmadıkça sana gerçek yüzünü göstermez

* Gerçek buysa yaşıyorsak, kader varda biz yazıyorsak, ben seni kaderime yazdım İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin

* Yok, bu kez bakmayacağım, rahat ol sarılmayacağım da ama ne olur cevabını söyle ve git seni kadar dayanıklı olamayacağım için git

* Günlerim ağlak sabrın sonu selamete varsada faydası yok

* Bu gece yine uyuyamadım ya da öyle sandım rüyalarıma da gelmiyorsun artık Hayalmi, hayatmı, yanıldım

* Bu kader seni benden aldı, seni benden çaldı bir kere sevdim hayatta oda seninle bitti artık elveda aşklara elveda yıllara

* Herşey biter, su taşı, güneş suyu, zaman güneşi, aşk zamanı, söz aşkı, ben sözü

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com