![]() |
En Güzel Doğum Günü Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güzel Doğum Günü SözleriDoğum günü Sözleri Doğum Günü Mesajları Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin ![]() Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata ![]() ![]() ![]() ![]() Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğunen farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün doğumgünün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yrılıklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir ![]() Tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin ![]() ![]() Gün sevdalanır gündüze gecede yakamoz düşürür denize ![]() ![]() İki elma düşer gökyüzünden biri sana biri bana ![]() Hayatta hep gülümse böyle içten böyle derinden ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her daim varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmmmm bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() Sesim güzel olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum ![]() ![]() 160 kısa karaktere neler sığdırabilirim diye düşünüyorum ancak aklıma mutlu bir yaş ve sevgi dolu nice yıllar dilemekten başka bir şey gelmiyor ![]() ![]() Kısa bir mesaj olmalı bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum ![]() ![]() Yaşa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir ![]() ![]() Bugün doğumgünün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|