Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, gün, mesajları, özel

Özel Gün Mesajları 2012

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özel Gün Mesajları 2012

Özel Gün Mesajları

Özel Gün sözleri kısa

Bir aşk gülümsemeyle başlar, öpücükle devam eder ve bir nikahla ölümsüzleşir Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda, aşkınızın hep ilk günkü gibi taze kalmasını ve mutlu olmanızı diliyorum Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın!

Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye ömür boyu mutluluklar dilerim

Bir elmanın iki yarısı gibisiniz Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle Mutluluklar!

Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın Mutluluklar!

Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle Mutluluklar! Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim Mutluluklar

Bir bütün olmak için birlesen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın ömür boyu mutluluklar?

Bir bütün oluşturduğunuz bugün birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz birbirine Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikteliğe adım attığınız şu andan itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle? Mutluluklar!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com