Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sözler, yakıcı

Can Yakıcı Sözler

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Can Yakıcı Sözler

Can Yakan Sözler

Can Yakıcı Sözler

Değer verdiklerin değerini bilmiyorsa, kendini daha fazla değersiz etmeyeceksin! Hepsini bir kalemde sileceksin

Bir köpeğin dostluğu daha iyidir; bir dostun köpekliğinden

Yoluma çıkma sakın çarparım, bana şekil yapma sakın kalbini kırarım

Canımı yakan gidişlerin değildi zaten canımı alan o zifiri karanlık sözlerindi

Tek derdim yalnızlık bebeğim, tek sebebim sensin sevdiğim

Yalnızlık kimine güzel kimine göre özel, sana sevgiyi verdim artık ne özelim nede tüzelim

Kimileri vardır aşkın en yücesine lâyıktır, kimileri vardır aşkın en yücesini versen de aşağılıktır

Can yakan sözlerin parçaladı bedenimi şimdi canım yanmaz artık alıştırdın beni

Hayata gülecek mecalim kalmadı zaten hayat tokat atmıştı seneler önce şimdi yine sayende hayat beni tokatladı

Sevmişim bir kere gönül söz dinlemez ne çare? Seni sevdim işte ben o gün bittim

Ey aşıklara mekan olan koca dünya sen döndükçe ben ağlayacağım insanlara aşıklara uzaktan bakacağım

Azraile meydan okuduğum bu hayatta canımı aldın azraile bırakmadın, şimdi canımı istiyorum yarınlarımı geri ver bana!

Sana güvenerek çıktım acı hayatın yoluna sana inanarak başladım can yakan sözler hayata inanmaya yine benim canımı aldın hayatın ortasında!

Seni sonbahar rüzgarlarına bırakıyorum yaktığım canımı yeniden hayata hazırlıyorum sensiz yaşamak hayata yeniden başlamak istiyorum

Hayatım sessiz bir film gibi oyuncular var ses yok hepsinin sesini kıstım kendim yaşayacağım hayatımı artık kimseye ne el nede bel bağlayacağım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com