Küçük Sözler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçük SözlerKüçük Sözler Kısa Aşk Sayfamı yeniledim Seninle yeni bir dünya Kurdum kendime küçük ama huzurlu seninle ![]() Sen Bir Güzelliğin En Zerafetli Gösterisi Sen Güzel Sözlerin En Anlamlısı Sen hayatımın Anlamı, Hayatımın Manası Olmuşsun bebeğim ![]() ![]() Aşk Yaş tanımaz Küçük Büyük hangi Yaşta Olursan ol Kalbin Sevmeyi biliyorsa Aşk Kural tanımaz ![]() ![]() Ne yazılar ne sözler yetmez Seni Anlatmaya Küçük Hayallerim Bitmez yalnız Odamda Seviyorum Seni esir kalmışım kalbine sevmez beni senden başka kimse ![]() ![]() Küçülen umutlarımın büyüyen yarınlarısın aşkım ![]() Hayat Bir işkence Seviyorum Seni Delice, Küçük kalbim Ellerinde hadi çek beni kendine ![]() ![]() Hayatımda Seveceğim tek İnsansın, hayatımda yarınlarımı vereceğim umutlarımsın ![]() ![]() Emin Olki Bu Kalp Bir Sende hayat Buldu Bir Sen Bu kalbi Durdurursun Bebeğim Küçüğüm Seviyorum Seni bebeğim özlüyorum Seni Hasretinle Prangalar vurdum Küçük kalbime Bekliyorum Seni ![]() Küçük Hataları Büyütme Sevgilim Küçük Dünyama Büyük umutlar ver sevgilim ![]() ![]() Sigaramdaki Nefeslerimin Büyük Umutları Bedenim içindeki Küçük kalbimin Büyük Umutlarısın ![]() Gerçek Sevgi Küçük Duyguların Büyümesiyle Çoğalır Sendeki ben Gibi Bebeğim ![]() ![]() Küçük Umutlarım var benim Seninle Küçük hayallerim Var Sana Olan Sevgimle Küçücük Ellerini özledim Küçüğüm benim ![]() |
|
|
|