Facebook İyi Akşamlar Mesajı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Facebook İyi Akşamlar Mesajıİyi Akşamlar Mesajı Facebook Facebook İyi Akşamlar Mesajı En güzel rüyaların seninle olması meleklerin uyurken seni koruması dileğiyle iyi geceler ![]() En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bitenem tatlı uykular ![]() Bir hüzün saklıdır her gün batımında bin umut vardır yeni günün doğumunda bir hüzünle uyuyup bin huzurla uyanman dileğiyle iyi geceler ![]() Eger görebiliyorsan yıldızları ve hissediyorsan gecenin sessizligini sana o huzur dolu sessizlikte güzel bir gece diliyorum iyi geceler ![]() Bir Geceyi Değil Bütün Geceleri Sana Armağan Ediyorum iyi Geceler Aşkım ![]() Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim iyi geceler ![]() Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat ![]() Hep aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bişey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim |
|
|
|