İyi Geceler Aşkım Mesajları Facebook |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyi Geceler Aşkım Mesajları Facebookİyi Geceler Aşkım Mesajları İyi Geceler Aşkım Mesajları kısa Yıldızlar gözlerine özensin sen birtanesin bebeğim iyi geceler dilerim ![]() Gecenin Sessizliğinde Dinlerim seni, Bir Rüzya gibisin beklerim Seni, iyi geceler yıldız gözlüm ![]() uyuduğunda melekler sarsın dört bir yanını en güzel rüyar seninle olsun çünkü sen buna layıksın, iyi geceler sevgilim ![]() Güzeş bir gün nasıl seninle başlıyorsa dünyamda, güzel bir gecede ancak seni rüyamda görünce anlam kazanacaktır, iyi geceler aşkım ![]() Ben uykuyu sadece seni görmek için seviyorum çünkü rüyalarımı süsleyen en güzel meleksin bebeğim iyi geceler ![]() Seni uyurken izlemek isterim, uyuduğunda ay yüzünü öpmek isterim işte ozaman bende tatlı bir rüya görmüş olurum sevdiğim, iyi geceler bebeğim ![]() Seni Sadece Gün başlangıcında değil, gün bitiminde de hayal ediyorum Çünkü seni Çok seviyorum, Sen benim gerçek hayattaki en Tatlı Rüyalarımsın Sevgilim iyi geceler diliyorum ![]() Yastığa Başını koyduğunda bütün kötülükler senden uzak olsun, sadece beni düşün ve beni gör işte ozaman rüyanın tadına varıcaksın iyi geceler bitanem ![]() Her gece seninle anlam kazanır soğuk odamda, seni düşübürüm yalnız akşamların koynunda, seninle dalarım rüyalara, bir seni sevdim bu hayatta iyi geceler dilberim ![]() Yaşadığım her günün gecesine adını yazdım, Bu gece tatlı rüyalar diliyorum ALLAH tan işte o rüyada sensin benim için sevgilim Senin kadar tatlı ve güzel Rüyalar görmek dileğiyle iyi geceler ![]() Soğuk yatağımı süslüyen Sıcacık rüyalarımsın sevgilim, iyi geceler ![]() Yalnız gecelerimin vazgeçilmez rüyalarında saklıyorum seni, sen benim için bir hayatsın sen bende bir cansın sevgilim iyi geceler ![]() Bu gece dualarım Sana mutlu ol rüyalarında gelirsem bir gün aklına yıldılzara bak sakın unutma iyi geceler![]() Kalbim Attıkça Rüyalarda Buluşacağız sevgilim, ne zaman ölürsem işte ozaman ruhum seninle olacak bebeğim iyi geceler![]() Sana iyi geceler mesajı atmak yerine iyi geceler öpücüğü vermek isterdim bebeğim, bir öpücük içimdekileri anlatmaya yeter sana sevdiğim, yinede iyi geceler herşeyim ![]() Sabah resmini, gece hayalini, uykumlarımda ise rüyalarımda görüyorum seni, Seviyorum Seni iyi geceler Sevgili ![]() ![]() ![]() Şuan Bu gecenin en anlamlı dakikalarına girdim neden mi? Çünkü Az sonra uyuyacağım ve rüyalarımda sana sarılacağım sevgilim iyi geceler aşk meleğim![]() Geceler ufacık bir ayrılık aramızda, rüyalarda olmasa çekilmez bu dünya ) iyi geceler sevgilim![]() Kalbin kadar iyi ve güzel bir gece diliyorum sana Aşkım, sen gecelerin en güzeline lâyıksın iyi geceler birtanem![]() Bu Güzel geceden daha güzel olan aşkıma kocaman öpücükler yolluyorum ve iyi geceler diliyorum, Seni seviyorum birtanem ![]() Benim en güzel gece seni rüyalarımda gördüğüm gecedir sevgilim, bugün sende gecenin iyi geçmesini istiyorsan sende beni gör sevgilim hadi ikimizede iyi geceler ![]() iyi bir gece yalnızca seni rüyalarda görerek başlar işte ozaman yeni bir günde güzel geçer Nerdenmi biliyorum Çünkü Ben hep Senin Sayende günümü seninle bitiriyor yeni güne seninle başlıyorum Aşkım ![]() iyi bir gece sadece seni rüyalarda görmekle olur sevgilim, işte ozaman geceye gece derim sevgdiğim |
|
|
|