![]() |
Evlilik Kutlama Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilik Kutlama MesajlarıBirleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim ![]() ![]() ![]() Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın ![]() Nikahınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim ![]() Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum ![]() ![]() Bir elmanın iki yarısı gibisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır ![]() ![]() Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle ![]() ![]() Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her günüzü her an bitecekmişcesine birbirinize daha da sıkı sarılarak ve sevgi dolu yaşamanızı diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin ![]() Nikahınıza gelemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir bütün olmak için birleşen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın ![]() Bir aşk gülümsemeyle başlar, öpücükle devam eder ve bir nikahla ölümsüzleşir ![]() ![]() Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim ![]() ![]() ![]() Bir ask gülümsemeyle baslar, öpücükle devam eder ve bir nikahla ölümsüzlesir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|