![]() |
Evlilikle İlgili Tebrik Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilikle İlgili Tebrik SözleriEvlilikle ilgili tebrik sözleri Eger yaninizda olsaydim size sImsIkI sarilir, yasam boyu gözlerinizdeki isiltinin devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep nese içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim ![]() ![]() ![]() Bir bütün olusturdugunuz bugün birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrilmasin ve her zaman sevgi dolu baksin gözleriniz birbirine ![]() ![]() ![]() ![]() Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok baglanarak geçsin ![]() ![]() ![]() Ebedi sevgi yolunda attiginiz bu ilk adimda belki yaninizda yokum ama bilin ki tüm kalbim sizinle ![]() ![]() ![]() Paylastikça çogalan tek sey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedilestirdiginiz sevginizin hep çogalmasini dileriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, saskinliklar ve sevinçler yasayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zaman"iniz olmasini diliyorum? Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrilmasin! Mutluluklar Yasantinizi birlestirmek yolunda attiginiz bu ilk adimda belki yaninizda yokum ama bilin ki tüm kalbimle sizinleyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nikahiniza gelemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin ![]() Bir bütün olmak için birlesen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrilmasin ve her zaman sevgi dolu baksin gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiginiz yolda, günes hep önünüzde olsun ki gölgeler ardinizda kalsin ![]() Her gününüz, birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok baglanarak sevgi dolu geçsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ask gülümsemeyle baslar, öpücükle devam eder ve bir nikahla ölümsüzlesir ![]() ![]() Yasam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep nese içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dilegimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her günüzü her an bitecekmiscesine birbirinize daha da siki sarilarak ve sevgi dolu yasamanizi diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|