Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etkileyici, geceler, iyi, sözleri

En Etkileyici İyi Geceler Sözleri

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En etkileyici iyi geceler sözleri

süper etkileyici iyi geceler sözleri

Sen uyurken Şuan Tatlı Rüyalar görürken ben seni düşünüp seni çizicem boş duvarlarıma birtanem, iyi geceler

Gözümü Kapattığımda Görmüyorsam Seni, Neyleyim Sensiz Geçen Geceleri Yatakta Dönüp Duruyorum, Bekliyorum Çünkü İyi Geceler Demeni

El Ele Tutuşmayın Grip Olursunuz Diyorlar, Bunu Diyenler Seni sevdiğimi Bilmiyorlar Gözümde Uyku Aklımda Sen! İyi Geceler Aşkım Tatlı Rüyalar!

Mesaj Yollamak İcin Geceleri Beklersen Eğer, Sana Diyeceğim Tek Şey Bebeğim "Uyuda Büyü Biraz Hadi İyi Geceler"

Sensiz sabaha uyanacağım bi gece nasıl iyi geçebilir ki?

Rüyanda eğer beni görürsen hiç şaşma çünkü ben seni her gün rüyamda görüyorum…

Seni gözlerimi kapattigimda degil, gözlerimi actigimda görmek ve var oldugunu bilmek isterim canım iyi geceler

Bu gece bütün sevdiklerin yanında Ne tatlı uyursun sen şimdi Birtek seni ölesiye sevenin senden uzakta, birtek seni ölesiye sevenin uykusuz Adını can koydum seni canıma koydum İyi uykular

En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör Bitanem tatlı uykular

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler !

Ak güvercin gönderiyorum tatlım, kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve şevkat, kar beyaz tüylerinde kokun ve gagasında iyi geceler öpücüğü ona iyi bak

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat …

Müjde… Bu gece günahlarda %100 e varan indirimler, iyiliklerde 1000 kata varan extra puanlar sizi bekliyor… NOT: Kul hakkı kampanya dışıdır… İYİ GECELER…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-01-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Etkileyici İyi Geceler Mesajları

Sizler için seçtiğimiz en güzel etkileyici iyi geceler mesajları ve etkileyici iyi geceler sözleri

Seni seven bu yürek en derin tatlı uykular öpücüğünü masum dudaklarına kondurur

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler!

Allahım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin biriciğim

En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bitenem tatlı uykular

Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan…

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat…

Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim İyi Geceler Herşeyim!

Hep aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bişey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim

Bu gönül sana tutkun Sözlerin yine suskun Nolursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum Bir aradayken ayrıyız Herseye ragmen dayanmalıyız Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden İyi geceler aşkım

Gökyüzüne Bakarım geceleri Tatlı rüyalar görmeni isterim tatLı Hayaller içinde uyurken gülümsemeni isterim güL Yüzlüm iyigeceler…

Bir Geceyi Değil Bütün Geceleri Sana Armağan Ediyorum iyi Geceler Aşkım…

Güzel Rüyalarda Hayırlı Rüyalarda Seni Görmek için Dua Ediyorum Yaradana, Seni Seviyorum iyi Geceler Aşkım

Yastığa Başımı Koyduğumda Hayalin geliyor Karşıma Hayalinle Konuşuyorum Yatağımda Gözlerimi Bu gecede Senin için Kapatıyorum Senli Rüyalarıma iyi Geceler Aşkım

Seni O kadar Çok Seviyorumki Sensiz geçen Zamanlarımda Seni görmek için Uyku iLacı içiyorum iyi Geceler Aşkım…

Bu gece senin gözlerin için uyuyacağım,sen uyurken gizlice ellerini tutup saçlarını okşayacağım, sana yaklaşıp o her zaman duyduğun şeyi söyleyeceğim ; SENİ ÇOK SEVİYORUM VE HEP SEVECEĞİM İYİ GECELER

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com