Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, komik, kısa, sözler

Kısa Komik Sözler 2012

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kısa Komik Sözler 2012

2012 Kısa Komik Sözler

En Komik Sözler Kısa

Bazen seni kopyalayıp yanıma yapıştırasım var

100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne düşündüğünü sorduk, 10 popüler hayvan türü öğrendik başı yine öküz çekiyor!

Bende bilirdim takdir,teşekkür almayı Maksat ağaçlar kesilmesin

Arabada bebek var yazanlar, ne yapalım yani ışıklarda çeyrek altın mı takalım?

Bugün turkcell mesaj atmadı kesin başka birisi var

Erkeklerin romantizmi ;öpene kadarMaçoluğu; nikaha kadar Kılıbıklığı;ölene kadar

Elektriği edison buldu ama parasını babam ödüyor

İlerde birgün gemim olursa adını rahatlık koyacam Bi aksilik olurda batarsa rahatLık battı desinler

YOL gidenundur, peşunden ağliyamam; Yureğum AHIR değil, her ÖKÜZİ bağliyamam!

Kadınların çantasından herhangi birşey çıkarırken yaptığı arkeolojik kazı çalışmasına HAYRANImmm

Gerekirse kumarda kazanır aşkı satın alırız

Şu Beckham gibi atkı bağlamayı bi türlü öğrenemedim iyi mi Heh bu sefer oldu diyorum, aynaya bakıyorum, yine çiçek abbas yine çiçek abbas

5 yaşındaki Trabzonlu bir çocuğun dolmuşta annesine dediği gibidir belki de hayat ; "hem vuruysin hem ağlama diysin"

Biz Türkler kimoo? sorusuna verilen standart "been" cevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz

kadınlar için yüzyılın buluşu ne ipad ne iphone 3D TV filan değil Tayt bence Tayt olmasaydı ne giyecektiniz çok merak ediyorum

Kaçak kazı yaparken yakalanan Tokatlı dan mükemmel ifade;

-Ferhat dağları delerken aşk,biz delince suç oluyor herii

-ashqıM On DoRt shub@tt@ NaaphaLmm?

+ türkçe çalışalım

+Düştün mü evladım ?

-Yok asfaltla fantazi yapıyorum hocam

Kırmızı ışıkta geçen bayana polis bağırır ;

- Hop bayan nereye ?

+ Eltime gidiyorum , kocamın haberi var sanane be

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com