![]() |
Kısa Komik Sözler 2012 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısa Komik Sözler 20122012 Kısa Komik Sözler En Komik Sözler Kısa Bazen seni kopyalayıp yanıma yapıştırasım var ![]() 100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne düşündüğünü sorduk, 10 popüler hayvan türü öğrendik ![]() Bende bilirdim takdir,teşekkür almayı ![]() Arabada bebek var yazanlar, ne yapalım yani ışıklarda çeyrek altın mı takalım? Bugün turkcell mesaj atmadı kesin başka birisi var Erkeklerin romantizmi ;öpene kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elektriği edison buldu ama parasını babam ödüyor ![]() İlerde birgün gemim olursa adını rahatlık koyacam ![]() YOL gidenundur, peşunden ağliyamam; Yureğum AHIR değil, her ÖKÜZİ bağliyamam ![]() ![]() Kadınların çantasından herhangi birşey çıkarırken yaptığı arkeolojik kazı çalışmasına HAYRANImmm ![]() ![]() Gerekirse kumarda kazanır aşkı satın alırız ![]() ![]() Şu Beckham gibi atkı bağlamayı bi türlü öğrenemedim iyi mi ![]() 5 yaşındaki Trabzonlu bir çocuğun dolmuşta annesine dediği gibidir belki de hayat ; "hem vuruysin hem ağlama diysin ![]() ![]() Biz Türkler kimoo? sorusuna verilen standart "been" cevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz ![]() kadınlar için yüzyılın buluşu ne ipad ne iphone 3D TV filan değil ![]() ![]() ![]() ![]() Kaçak kazı yaparken yakalanan Tokatlı dan mükemmel ifade; -Ferhat dağları delerken aşk,biz delince suç oluyor herii ![]() ![]() -ashqıM On DoRt shub@tt@ NaaphaLmm? + türkçe çalışalım ![]() +Düştün mü evladım ? -Yok asfaltla fantazi yapıyorum hocam ![]() ![]() ![]() Kırmızı ışıkta geçen bayana polis bağırır ; - Hop bayan nereye ? + Eltime gidiyorum , kocamın haberi var sanane be ![]() |
![]() |
![]() |
|