![]() |
Evlilik Kutlama Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilik Kutlama SözleriEvlilik Kutlama Sözleri ♥ Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neşeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaşamanızı dilerim ![]() ![]() ![]() ♥ Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın ![]() ♥ Nikahınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim ![]() ♥ Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum ![]() ![]() ♥ Bir elmanın iki yarısı gibisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır ![]() ![]() ♥ Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle ![]() ![]() ♥ Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye ![]() ![]() ♥ Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle ![]() ![]() ![]() ♥ Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep neşe içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dileğimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Her günüzü her an bitecekmişcesine birbirinize daha da sıkı sarılarak ve sevgi dolu yaşamanızı diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin ![]() |
![]() |
![]() |
|