![]() |
İlginç Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlginç Mesajlarİlginç Sözler 2012 En İlginç Sözler Biliyorsan konuş örnek alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar ![]() Hissediyorum öyleyse varım ![]() Babama değerimi sordum; dünyalar kadar dedi ![]() ![]() Hakkımı aradım meşgul çıktı ![]() Nukelene nukelene nuklemeyi öğrendik Bu kadar cehalet ancak tahsille olur Bitkisel hayata girdim, maksat yeşillik olsun Hayatı çok güldürdük ;Ama hayat bizi hiç ![]() Zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür ![]() Her bildiğini söyleme, ama her söylediğini mutlaka bil ![]() ![]() Her konuda bir şey bilin fakat bir konuda her şeyi bilin ![]() “Bir gün”, “bir gün” diye ilerleyenler “hiçliğin” evine varırlar ![]() Öngörmek yönetmek demektir ![]() Göz, mideden büyüktür ![]() Ne kadar az dusunursen hayatta o kadar basarili olursun İşi olmayan giremez çünkü içerde yeterince işsiz var Sevgili gelecegim, Ben postaneye kadar gidiyorum ![]() paspasin altinda ![]() Hor görme grabi,zor atlattı gribi Sakla samanı inekler yesin ![]() Sabır taşı depremden değil acıdan çatladı Adamın biri topa bayılıyomuş top görmüş bayılmış Aşk bir sudur, şimdi kesildi ![]() |
![]() |
![]() |
|