Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
inci, kısa, sözler

İnci Sözler Kısa

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnci Sözler Kısa

İnci Sözler

İnci Sözler Kısa

Evlenme dâvaya benzer Mutlaka memnun olmayan bir taraf vardır

Balzac

Hırsları kökünden atmak mümkün değildir Onları sadece asıl ülkülerine doğru yöneltmeğe çalışmalı

Tolstoy

Hayatımızda en yüce, en güçlü, en faydalı dayanağımız ana baba evinden kalan hatıralarımızdır

Dostoyevski

Yapılmış şeyler üzerinde konuşmak lüzumsuzdur, geçmiş şeyleri ayıplamak da manasızdır

Konfüçyüs

Hayatta hiç hata yapmamış birisi zaten hiçbir işe başlamamış demektir

Henry Ford

Yoksulluğun hüküm sürdüğü yerde ne utanma kalır, ne suç, ne namus, ne de ruh

Balzac

Bir insan sabahleyin doğru yolda ise, akşam saatlerinde de öyle kalacak ve bundan pişman olmayacaktır

Konfüçyüs

Hayatta hiçbirşeyden korkmayın yalnız;herşeyi anlamaya çalışın Marie Curie

Hayata yeniden başlasaydım , saniyelerin nabzını tutardım

Dostoyevski

Güzellik, çoğu zaman kusurları gizleyen bir örtüdür

Balzac

Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür, ama hiç kimse önce kendini değiştirmeyi düşünmez

Tolstoy

İnsanlar tecrübeleri oranında değil tecrübelerinden aldıkları dersler oranında olgundurlar

Bernard Shaw

İnsan yaşamayı ve yaşamamayı aynı şey diye kabul ettiği zaman hürriyete kavuşur

Dostoyevski

Tevazu ile konuşmayan bir kişi, zamanla bununla ilgili bütün kelimeleri de tamamıyla unutabilir

Konfüçyüs

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com