![]() |
En Dokunaklı Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Dokunaklı SözlerDokunaklı Sözler Dokunaklı Sözler Facebook Şimdi bir başkasına anlatırken acıyorsa için, ve derin bir kesikten ibaretse titreyen sesin ![]() Sevmeyi Bilmiyosan Kullanma O İki Kelimeyi ! "Yani Ne Sen Kirlet Ağzını O Sözle ![]() ![]() ![]() İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün sevgilim sordu ask nedir diye ![]() ![]() ![]() Seversem sonuna kadar severim silersem mahsere kadar silerim seveni bastaci sevmeyeni yolcu sayarim simdi söyle itirazin varmi seni seviyorum ßeni Görüp Kendini Sınama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığım bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız??? Sevme sevsinler sana önem versinler ![]() ![]() ![]() ![]() Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez ![]() ![]() Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz ![]() ![]() ![]() Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın ![]() ![]() ![]() Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar ![]() ![]() Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar ![]() ![]() ![]() ![]() Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim ![]() Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|