Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dokunaklı, sözler

En Dokunaklı Sözler

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En Dokunaklı Sözler

Dokunaklı Sözler

Dokunaklı Sözler Facebook

Şimdi bir başkasına anlatırken acıyorsa için,

ve derin bir kesikten ibaretse titreyen sesin

Sevmeyi Bilmiyosan Kullanma O İki Kelimeyi ! "Yani Ne Sen Kirlet Ağzını O Sözle Ne de O Söz Ağlasın Kimin Eline Düştüm Diye

İnsanlar senin kalbini kırmışsa üzülme Rahman (cc), 'Ben kırık kalplerdeyim' buyurmadı mı?"

Bir gün sevgilim sordu ask nedir diye Biraz zaman istedim düsüneyim diye, ertesi gün gِordüm onu bir baskası ile, kulagına fısıldadm ask izdiraptir diye

Seversem sonuna kadar severim silersem mahsere kadar silerim seveni bastaci sevmeyeni yolcu sayarim simdi söyle itirazin varmi seni seviyorum

ßeni Görüp Kendini SınamaSadece Görebildiğin KadarımHayat ßir Kumar ise Zarları ßen Atarım

Yalnızlığım bir çığlıktı, hepiniz mi sağırdınız???

Sevme sevsinler sana önem versinler Ağlama ağlatki kıymetini bilsinler

Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez

Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz

Eğer bir gün ağLaman gerekirse başını dik tut ki:GözyaşLarın seni ağLatan kişi kadar aLçaLmasın

Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar

Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar!

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderimDinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsunpara şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsunsensiz geçen yüzyıl değilseninle gecen bir gün benim olsun aşkım

Biz kimleriz diye sorma, biz hayata bosvermislerdeniz Bize hayat nedir diye sorma, biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com