Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, mesajları, mutluluk

2012 Mutluluk Mesajları

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2012 Mutluluk Mesajları

Mutluluk Sözleri 2012
2012 Mutluluk Sözleri 2012
Mutluluk ile ilgili sözler 2012

Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Güzel Gözlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en güzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Güftesi

Uzaklık küçük sevgileri öldürür, büyükleri ise yüceltir Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp ateşi alevlendirdiği gibi

Sensiz Acı Çeken Yüreğim Şimdi Seninle Yeni Mutluluklara yeLken Açtı, Bir Denizin ortasında Mutluluk Çemberi Kuruyorum ikimizin Adına

Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugünde bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

Mutluluk daima yakınımızdadır, yakalamak için çoğu zaman elimizi uzatmak yeter - George Sand

Mutluluğun formülü, gerektiğinde önemsiz şeylerle meşgul olabilmektir - Edward Newton

Mutlu yaşam, tutku ve korku üzerinde mantığın ve düşüncenin elde ettiği bir zaferdir - Lucius Annaeus Seneca

Kim ne derse desin, mutlu insanın en mutlu anı, uykuya daldığı andır ve mutsuz bir insanın en mutsuz anı, uykudan uyandığı andır İnsan hayatı, bir tür hata olmalı - Arthur Schopenhauer

Alıntı Yaparak Cevapla

2012 Mutluluk Mesajları

Eski 09-01-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

2012 Mutluluk Mesajları

Mutlu Olmak için Bekleme hayat Kısa Mutlu Olmak için Hayata Pozitif Bak yeterLi

hayat Nekadar Acı Olsada güLmesini nekadar Dramatik Olsada Mutlu OLmasını biLiceksin…

Çok Mutlu Olma Sonunda üzüLürsün Küçük Mutlulukları biL yetinmeyi öğrenirsin sevgine sahip çık Mutlulukları öğretirsin

Bir delinin seni öpmesine izin ver ,ama bir öpücüğün seni delirtmesine izin verme

Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye Ömür boyu mutluluklar dilerim

Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin Birbirinize hep bağlı kalın! Mutluluklar…

Saf Duygularımı Kalbine Güzel Sözlerimi Beynine Sana Aşık Olan Bu Bedeni Ellerine Bırakıyorum Biriciğim

Mutluluk Gülücüklerinde Değil, Söylediğin Sözlerle Mutlu Etsin beni Gülüşlerin Zaten Heycanlandırıyor beni birtanem

HAYATTA HİÇBİR GAYESİ OLMAYAN İNSANLAR BİR NEHİR ÜZERİNDE AKIP GİDEN SAMAN ÇÖPLERİNE BENZERLER ONLAR ANCAK SUYUN AKIŞINA KAPILIRLAR

HASRET AŞKIN VAZGEÇİLMEZ BİR PARCASIDIR ÖZLEMEDEN AŞIK OLMASSIN ONUN TAMAMLADIGI YERDE ONSUZLUGUN BIRAKTIGI ISSIZLIGI HİSSETMEDEN ONUNLA OLMANIN MUTLULUGUNU BİLEMEZSİN

Nice insanlar gördüm kalpleri bomboş ama mutlu, çok az insanlar gördüm kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, hüzünlü ve mutsuz!

Mutlulukların Mutlusu Sevgilerin Sevgisi Aşıkların Aşkı heycanların heycanı Ve Güzelliklerin GüzelliğiyLe GeLiyorum Sana Aç koLLarını bana

Gözlerimi Sende Açtım Hayatı SevginLe Mutlu Olmuşum Sonunda Sevdiğimi bULmuŞum…

Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur

Bir gülüşünle bir lafınla mutlu olmasını öğrendim Bu bendeki ben değil, bendeki sen oldu artık Seninle mutluyum…

Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle…

Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum

MUTLULUK NERDEDİR…? MUTLULUK CANA CAN KATAN BİR DOSTLA BERABER MASMAVİ BİR DENİZİN KARŞISINDA BİR AĞAÇ GÖLGESİNDEDİR

MUTLULUK BİR PINARDAN SU İÇMEKTE SEVDİĞİNLE BİR SİMİT YEMEKTEYMİŞ MUTLULUK ŞU SERÇENİN SESİNDE VE MUTLULUK GÜZELİ SEVMEKTEYMİŞ

Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim Mutlu bir yaşam dileğiyle…

En güzel mutlulukları diliyorum sana, en güzel sevgilerimi yolluyorum sana Seninle mutluyum bunu anla!

Sevgi karanlik bir tunelde yakilan mum isigi gibidir… Size yolunuzu gosterir ama uzakta ne oldugunu soylemez…

EN Güzel Mutlulukları Diliyorum Sana En Güzel Sevgilerimi Yolluyorum Sana SeninLe Mutluyum Bunu Anla

Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur

Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil günesin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın…

En sürekli aşk karşılığı olmayan aşktır

Kahkaha; korkunun ve şeytanın tek düşmanıdır Belkide ölürken yapılacak son şey gerçeğe kahkaha ile gülmektir

uzak Durma Bana mutlu OLamıyorum Sensiz Asla Güzel Günlerin Hatırına Mutlulukları geri ver bana

EN Güzel Mutlulukları Diliyorum Sana En Güzel Sevgilerimi Yolluyorum Sana SeninLe Mutluyum Bunu Anla

o kadar güzel bakıyorsunki bana mutlu oluyorum seninle o anda okadar güzel gülüyorsunki bana mutlulukları yaşatıyorsun o anda

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com