![]() |
2012 Mutluluk Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Mutluluk MesajlarıMutluluk Sözleri 2012 2012 Mutluluk Sözleri 2012 Mutluluk ile ilgili sözler 2012 Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Güzel Gözlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en güzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Güftesi ![]() Uzaklık küçük sevgileri öldürür, büyükleri ise yüceltir ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz Acı Çeken Yüreğim Şimdi Seninle Yeni Mutluluklara yeLken Açtı, Bir Denizin ortasında Mutluluk Çemberi Kuruyorum ikimizin Adına ![]() ![]() Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugünde bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! Mutluluk daima yakınımızdadır, yakalamak için çoğu zaman elimizi uzatmak yeter ![]() Mutluluğun formülü, gerektiğinde önemsiz şeylerle meşgul olabilmektir ![]() Mutlu yaşam, tutku ve korku üzerinde mantığın ve düşüncenin elde ettiği bir zaferdir ![]() Kim ne derse desin, mutlu insanın en mutlu anı, uykuya daldığı andır ve mutsuz bir insanın en mutsuz anı, uykudan uyandığı andır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2012 Mutluluk Mesajları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Mutluluk MesajlarıMutlu Olmak için Bekleme hayat Kısa Mutlu Olmak için Hayata Pozitif Bak yeterLi ![]() hayat Nekadar Acı Olsada güLmesini nekadar Dramatik Olsada Mutlu OLmasını biLiceksin… Çok Mutlu Olma Sonunda üzüLürsün Küçük Mutlulukları biL yetinmeyi öğrenirsin sevgine sahip çık Mutlulukları öğretirsin ![]() Bir delinin seni öpmesine izin ver ,ama bir öpücüğün seni delirtmesine izin verme Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye ![]() ![]() Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin ![]() Saf Duygularımı Kalbine Güzel Sözlerimi Beynine Sana Aşık Olan Bu Bedeni Ellerine Bırakıyorum Biriciğim ![]() ![]() Mutluluk Gülücüklerinde Değil, Söylediğin Sözlerle Mutlu Etsin beni Gülüşlerin Zaten Heycanlandırıyor beni birtanem ![]() ![]() HAYATTA HİÇBİR GAYESİ OLMAYAN İNSANLAR BİR NEHİR ÜZERİNDE AKIP GİDEN SAMAN ÇÖPLERİNE BENZERLER ONLAR ANCAK SUYUN AKIŞINA KAPILIRLAR HASRET AŞKIN VAZGEÇİLMEZ BİR PARCASIDIR ÖZLEMEDEN AŞIK OLMASSIN ONUN TAMAMLADIGI YERDE ONSUZLUGUN BIRAKTIGI ISSIZLIGI HİSSETMEDEN ONUNLA OLMANIN MUTLULUGUNU BİLEMEZSİN Nice insanlar gördüm kalpleri bomboş ama mutlu, çok az insanlar gördüm kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, hüzünlü ve mutsuz! Mutlulukların Mutlusu Sevgilerin Sevgisi Aşıkların Aşkı heycanların heycanı Ve Güzelliklerin GüzelliğiyLe GeLiyorum Sana Aç koLLarını bana ![]() Gözlerimi Sende Açtım Hayatı SevginLe Mutlu Olmuşum Sonunda Sevdiğimi bULmuŞum… Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur ![]() Bir gülüşünle bir lafınla mutlu olmasını öğrendim ![]() ![]() Sevginizi ölümsüzleştirmeye doğru attığınız bu adımda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle… Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle ![]() ![]() MUTLULUK NERDEDİR… ![]() MUTLULUK BİR PINARDAN SU İÇMEKTE SEVDİĞİNLE BİR SİMİT YEMEKTEYMİŞ MUTLULUK ŞU SERÇENİN SESİNDE VE MUTLULUK GÜZELİ SEVMEKTEYMİŞ Unutmayın ki paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim ![]() En güzel mutlulukları diliyorum sana, en güzel sevgilerimi yolluyorum sana ![]() ![]() ![]() Sevgi karanlik bir tunelde yakilan mum isigi gibidir… Size yolunuzu gosterir ama uzakta ne oldugunu soylemez… EN Güzel Mutlulukları Diliyorum Sana En Güzel Sevgilerimi Yolluyorum Sana SeninLe Mutluyum Bunu Anla ![]() ![]() Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil günesin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin ![]() En sürekli aşk karşılığı olmayan aşktır ![]() Kahkaha; korkunun ve şeytanın tek düşmanıdır ![]() ![]() uzak Durma Bana mutlu OLamıyorum Sensiz Asla Güzel Günlerin Hatırına Mutlulukları geri ver bana ![]() EN Güzel Mutlulukları Diliyorum Sana En Güzel Sevgilerimi Yolluyorum Sana SeninLe Mutluyum Bunu Anla o kadar güzel bakıyorsunki bana mutlu oluyorum seninle o anda okadar güzel gülüyorsunki bana mutlulukları yaşatıyorsun o anda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|