![]() |
Ezici Sözler Kısa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ezici Sözler KısaEzici Sözler Ezici Sözler 2012 Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur ! Herzaman hiç Olmaktansa Bir Kere insan Olmayı dene! Yürümeyi öğrettiklerimiz bizi geçmeye çalışıyor ![]() Koçum, Kurban Bayramına Az Kaldı kesicem Bir tarafını Ayık Ol ![]() ![]() Kimse Benim Gibi Hayata Baş Kaldıramaz Kimse Benim Karşımda Bana laf Yapamaz! İçinde adın geçiyorsa cümlelerimin ![]() ![]() ![]() ![]() Boşuna Hava Yapma Burada, Rüzgarın Esmez Bizim Mekanda, Alırım hayatını 3 Kuruşa ![]() Boş Sokakların Çılgın Bekçisiyim, Adam gibi Adamım, Yanlış yapanı Oyarım ![]() ![]() Bize Rajon Kesecegine Git ilk önce Tavuk kesmeyi Öğren Aslanım ![]() ![]() Koçum Dansöz Gibi Oynama, Para Takacam ![]() ![]() ![]() Yufka yüreğini herkese açarsan , kol böreği yapıp yedirirler sana !!! İnsanlarla Yüzyüze Konuşarak Her Sorunu Halledebilirsin Ama Bazı Insanlar Gelir Önüne, Hangi Yüzüne Konuşacağını Bilemezsin!!! ![]() ![]() Üzersen beni Süzerim Seni, üzme beni Süzmiyim Seni ![]() ![]() ![]() Hayatta hiç kimse için ağLamaya değmez,ağLamaya değenLer zaten ağLatmaz ![]() ![]() Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenleri Yokluğumla Terbiye Ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|