![]() |
İğneli Sözler Facebook |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İğneli Sözler Facebookİğneli Sözler kısa İğneli Sözler 2012 Kimseye Ait olmam herkeze Sahip Olurum! Ne Sevdim Nede Sevildim Bu Dünyaya Tek Geldim tek Giderim ![]() ![]() insanların Birbirini Tanıması için En iyi Zaman, Ayrılmalarına En Yakın Zamandır benim Gözümde Adam Gibi Adma OLanlar Yazsın Diğerlerini Vaktimi Çalmasın ![]() Her Geçen Gün Biraz Daha Acıyor Canım, Her Geçen Gün Biraz Daha Kan Kaybediyor Hayellerim Beni unutmayı kabulleneni ben hayatımdan silerim ![]() ![]() Oruçluyken ölen insan, Kıyamete Kadar Oruç Tutmuş Gibi Sevap Yazılır Geri gelme Bana Canın Sağolsun Sevme Beni Belki yenisini Bulursun ben Başka Kalplerdeyim Buda Sana imza Olsun ![]() ![]() inzivaya Çekilen Şu Deli Yüreğimin Hüzün Dolu Tetiğini Çoktan Çektim ezebere sevgi sözleri söyleme bana orjinal duygularımla geldim sana ![]() ![]() Bilekler Kan içinde, Dişler Kenetli, Ayaklar Çıplak ![]() Git Gidebildiğin kadar uzaklara Adım Kulaklarında Çınlıcak Beni Hiç Bir şekilde KaLbin Unutamıcak! Yatalaklık Kadar Kötü Olan Bişe Varsa O da Sensin Sevgiyi Çekinerek Yaşayacağıma Sevgiyi Dert Olarak çekerim öyle Yaşarım! Gül Nedir Ki ![]() ![]() Ben insanın güzelliğine değil hayatına öNem veririm ![]() ![]() Sen Benim Hayatımda Piyon'sun Kaybedersem 2 Paun'ım Gider,Ben Senin Hayatında Şah'ım Beni Kaybedersen Oyun Biter Sen Başkası Olma Kendin Olki Seni Sana Sorsunlar ![]() Bu Vatan'ın Ekmeğini Yediğimiz Gibi,Uğruna Kurşun Yemesinide Biliriz hastayı ALLAH iyi eder parayı doktor alır ![]() Yirmi Yaşında istek, Otuz Yaşında Zeka, Kırk Yaşında Akıl Önemlidir parayı aydan uzak tutun gitmediği bitek orası kaldı Silahla Yaşayan Silahla Ölür , Kopya Çekmek Aslında Bir Sanattır Ama Nedense öğretmenle Bu Sanattan Anlamıyor ![]() Bir Sevda Eyleyeceğim Asla Beni Terketmeyen Bir Gün Sırtımdan Vurarak Bırakıp Beni Gitmeyen ben Seni Seven Budala Sen iSe Sevgime Layık Olmayan Bir ukalasın! 2 Şey Akıl Hafifliğini Gösterir ![]() Tüm Güzel Umutlarım Suya Düştü Ama Boğulmadılar Sahil Güvenlikte 3 Sene Eğitim Aldılar ![]() Bunu Yazan Sinus,Okuyana Kosinus Not Verecek Hocadan Yalakalık Esirgenmez ![]() Dereceye Girmek için Çok Çalıştı, Ama Hasta Oldu Derece Ona Girdi ![]() Aşk Hissederek yaşa Sonunda Ağlama ![]() ![]() Dış Görünüşe Önem Vermem, Röntgen Filmi Çektirip Gelin Aşk Acısı Çekeceime Hayatın Çilesini Çekerim Daha iyi ![]() Kızda Bir Fizik Var Abi! Onea'L Yanında Halt Etmiş Herzaman Fizik Dersinde Fiziğini hayal Ediyorum fizik Dersini çok Seviyorum :=) insanların Seni Ezmesine izin Verme; Ehliyet Al, Sen Onları Ez Sen hayallerimin Altında Ezilcek kadar Ufaksın benim için ![]() ![]() Ruhunuzu Satmayın! Kiralayın Daha Ekonomik ![]() Saçma Saçma Konuşma hepsini Topla Birden Konuş ![]() ölüm Korkusu Sürekli Değil Mezarda Biten Geçici Bir Duygu Kıl Oldum Sana Ağdacıya Gitmem Lazım Bu Aralar ![]() Benim için Hayatta 8 önemli insan Vardır ![]() ben Seni Sevmedimki Seni Bana Getiren hayatı Sevdim Bu hayatta Senden çok var çOooOk Her Türlü iyi Niyet itina ile Suistimal Edilir Fazla Kasma kendini Kramp girecek bir yerlerine ![]() Dünya Yuvarlak,Ozon Delik ![]() Senin yanında Okadar Mutluyumki her eve Senden 1 Tane Lazım Yazılıdan Sıfır Aldım Ama Önemli Olan Katılmaktı Yüzmeyi Bilmiyorsan Balık taklidi yapmıyacaksın, Aynalı Sazan ![]() ![]() üniversite Öğrencisinden Profosyonel Okey, Bilardo Dersleri Verilir Kiraz Dudaklım Elma yanaklım Manavcımı Baban Senin Aşkım ![]() Boks Spor'sa Savaş Olimpiyattır Seni Düşünürken Kendimide Düşünüyorum Sonumuz Ne olucak Acaba ![]() ![]() Bedavaya Sadece Güneş Doğar |
![]() |
![]() |
|