![]() |
2012 Kırıcı Sözler Kırıcı Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Kırıcı Sözler Kırıcı Mesajlar2012 Kırıcı Sözler Kırıcı Sözler En kırıcı Sözler En Kırıcı Mesajlar Sizler için forumdas ![]() ![]() ![]() Geçen Zamana üzülüyorum Seninle! Geçen her Dakikama Lanet Ediyorum, Zamanı Bıraktım geride Artık Bakıyorum Kendime Ya Severek Acı Çekmesini bileceksin yada Sevmeyeceksin hep Acı Çekeceksin! Sana Ayrılıklar Kendime Mutluluklar Diliyorum yalan insan! Bir çizgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olacaksın Bunu Unutma! Sen Bir Hastalıksın Çaresiz Kalmış Çereleri tükenmiş bir hastalıksın hayatıma bulaşmadan defol ![]() Sayende Kalp Kırmayı öğrendim Sayende hayvanları insanlardan Daha çok Sevmeyi öğrendim Sayende Yalanları öğrendim Sayende Seni de Bıraktım ![]() Yok Oluşun Benim Kurtuluşum Seni hayatımdan yok ettim kurtuluşları Bekliyorum Seni yalanlarınla Gömüyorum toprağa, Çıkmaya Çalışma çürüyeceksin Yalan Dünyada Gerçek Duyguları Bulamayacaksın Asla! Yanlış yolda yürüyceğine, doğru yolda 'bekle' ![]() Ters Düz Olmuş hayatınla bırakıyorum Seni! benim Hayatım Ne Ters Olur Acı Çeker Ne düz Olur Senin Olur! Benim Hayatım Hep Benim olur ![]() Cümlemin Sonundaki Aralıklarsın, Gözümün Görmeyeceği Ayrılıklarımsın Artık! Yarınlarımda Sensiz Gitmek Bugünlerimden Acı Çekmekten Daha iyidir! |
![]() |
![]() |
![]() |
2012 Kırıcı Sözler Kırıcı Mesajlar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Kırıcı Sözler Kırıcı MesajlarKırıcı Sözler, Sponsorlu Bağlantılar Kısa kırıcı sözler sayfası – Bu sayfamızda sizlere çok yeni ve değişik kırıcı sözler hazırlamaya çalıştık ![]() ![]() ![]() ![]() 1-iSter insan oL iSter Hayvan Ol Sadece Kalbin Olsun yeter, iSter Duygusuz Ol iStersen Aşık Ol Sadece Harbi oL! 2-oyuncak hayatın gibi bu dünya sevmiyorum seni bunu asla unutma… 3-Sen Bir Hastalıksın Çaresiz Kalmış Çereleri tükenmiş bir hastalıksın hayatıma bulaşmadan defol ![]() ![]() 4-gerçek Ol yalan Olma insan Ol Hayvan Olma Aşık ol Taklit yapma! 5-Sen Sadece Bütün Kötülüklerin Babası Olmuşsun Sadece kendine göre bir analık arıyorsun ![]() ![]() 6-Kırmak istemesemde Seni Kırdırmak istiyorsun kendini Yaşamak istiyorum Sevgiyi Yalan Sözlerle Aldatıyorsun beni ![]() 7-paranoyak Olmuş bir hayatın Şizofrenik Duygularısın! 8-Senin Derdine Ancak kara Toprak Çözüm Olur ya öLdür Kendini yada Parazit gibi yaşamaya Devam et Hayatını ![]() ![]() 9-ben Senin Gibi Şerefsiz Değilim Yalanlar içinde gülerek Oynuyayım!! 10-Sözlerinde Kendin Gibi Yalan! Sen Sadece hayallerine ve yalan Sözlerine inan!! 11-Kırılmış Sevginin tamir edilemeyecek Kadar imkansız Duyguları Olmuşsun Yolun Açık Olsun ![]() ![]() 12-Seni yalan Hayallerde Bıraktım Şimdi gerçek hayallerin Arkasındayım Sensiz hayatımda Daha rahatım ![]() ![]() 13-Çaresiz hayatında yalan düşüncelere Hapsolmuşsun ALLAH Acil şifalar versin sana belki ozaman insan OLursun ![]() ![]() 14-Kırıdğın Kalbim Düzeldi yeni yeni Bırak Beni üzerim Seni, Çık Hayatımdan Delirtme Beni!!! Herkez kendi Yoluna! 15-Sana Ayrılıklar Kendime Mutluluklar Diliyorum yalan insan! 16-Savrulmuş Duygularımın Arasındaki Bir umut Işığı idin, Şimdi Oda Söndü Kendime Yeni hayat Ve Umutlar Kurmaya Başladım Sana Güle Güle ![]() ![]() 17-viran olmuş hayatımın tarumar olmuş kalbimin kırılmış yalan sevgisi’sin! Zaten hayatımı Bitirmişsin Sen Bitsen Ne olcak Alçak! 18-Geçen Zamana üzülüyorum Seninle! Geçen her Dakikama Lanet Ediyorum, Zamanı Bıraktım geride Artık Bakıyorum Kendime ![]() ![]() 19-Eskimiş Yalanların Kalıcı bir pisliğisin hayatımda Senide temizlicem Yakında hayatımdan!!! 20-Lanet Olsun içimdeki iyimserlik Sevgisine Lanet olsun Sana Verdiğim Değere! |
![]() |
![]() |
|