![]() |
Duyulmamış Mesajlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duyulmamış MesajlarDuyulmamış Sözler Kısa Duyulmamış Sözler -Hayatına hayatımı Adadım hayatımı Alma Benden ben Sensiz Ne yaparım! -Zamana bıraktım sevgiyi artık ![]() ![]() -Canımsın sen benim sensiz yarınlarıma güneş doğmaz bebeğim -Minik bir kalbin atış sesiyle bakıyorum dünyaya -Üzüldüğünde yıkılırım güldügünde hayatla barışırım hep mutlu oL bebeğim ![]() ![]() ![]() -Kime Baksam Sendeki Sıcaklığı Sıcak Bakışları Bulamıyorum Seni Çok Seviyorum ![]() -Yarınlarıma Umut ektim Gel Artık Sevgilim Birlikte Umutlarımızı Sevgiyle biçelim ![]() ![]() -Sana Yazdığım Sözler Karşıma Geldiğinde Anlamsız Kalıyor Seni Çok Seviyorum Bebeğim ![]() -UnutuLmaz Sevginin Tek Sahibi SenSin unutmadı bı kalbim seni unutamadı Sadece Seni ![]() ![]() ![]() -Yalnızlık Kaderimde yer aLıyor Artık Gittin ya Hayatımdan Sensiz Kaldığım gün öLdüm güLüm ![]() ![]() -Senin için nice Savaşlara girdi Bu Yürek Şimdi Sensiz Kaldım Savaşlarımla bıraktın beni ![]() ![]() -Güldüğünde güneş açıyor hava üzüldüğünde yağmuyor yağıyor dünyama gel hadi iLk Baharımızı Kuralım birlikte ![]() ![]() -Soğuk bedenime Sıcakcık Gülüşünle Hayat Verdin Aşkım -Gülüşün Yıldızlar Kadar parlak Sevgin İse yıLdızlar Kadar Esrarengiz ![]() ![]() ![]() -Seni gördüğümden beri uykudan kesildim sensiz gecelerimde yalnızlığımın Sesiyle Sana Şarkı yaptım ![]() ![]() -Aşk yarası iLe acıya Bedenime Merhem Olursun Diye Bekledim Seni Acıma Bastırasın diye Sevmedim Seni ![]() ![]() -Kırgın Olsada Bu gönül 1 Seni Sevdi Bu gönül ![]() ![]() ![]() -Seviyorum Seni herşeyden çok özlüyorum seni Eski Günlerimden çok ![]() ![]() ![]() -Aşk Yoluna Seninle Başladı Bu GönüL Sensiz Devam Etmem ![]() ![]() ![]() -Hadi gel Cesaretini topLa BaşlıyaLım Ebedi Aşkımıza ![]() -Ne Söz Kaldı Nefesimde Ne Aşk kaldı Kalbimde Çek git Artık üzme beni ![]() -Hadi gel yanıma özledim seni bu günlerim sensiz çekilmez dertlerim sensiz bitmez ![]() ![]() -Sen benim Kaderim Yaşanmamış Sevinçlerimsin, Sen Benim Nefesim mutluluk veren Dertlerimsin Sen Benim Birtanemsin Yaşama Sebebimsin hayat Direncimsin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|