Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duyulmamış, mesajlar

Duyulmamış Mesajlar

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Duyulmamış Mesajlar

Duyulmamış Sözler

Kısa Duyulmamış Sözler

-Hayatına hayatımı Adadım hayatımı Alma Benden ben Sensiz Ne yaparım!

-Zamana bıraktım sevgiyi artık akrep yelkovan kovalasın benim yerime sevgiyi

-Canımsın sen benim sensiz yarınlarıma güneş doğmaz bebeğim

-Minik bir kalbin atış sesiyle bakıyorum dünyaya

-Üzüldüğünde yıkılırım güldügünde hayatla barışırım hep mutlu oL bebeğim

-Kime Baksam Sendeki Sıcaklığı Sıcak Bakışları Bulamıyorum Seni Çok Seviyorum

-Yarınlarıma Umut ektim Gel Artık Sevgilim Birlikte Umutlarımızı Sevgiyle biçelim

-Sana Yazdığım Sözler Karşıma Geldiğinde Anlamsız Kalıyor Seni Çok Seviyorum Bebeğim

-UnutuLmaz Sevginin Tek Sahibi SenSin unutmadı bı kalbim seni unutamadı Sadece Seni

-Yalnızlık Kaderimde yer aLıyor Artık Gittin ya Hayatımdan Sensiz Kaldığım gün öLdüm güLüm

-Senin için nice Savaşlara girdi Bu Yürek Şimdi Sensiz Kaldım Savaşlarımla bıraktın beni

-Güldüğünde güneş açıyor hava üzüldüğünde yağmuyor yağıyor dünyama gel hadi iLk Baharımızı Kuralım birlikte

-Soğuk bedenime Sıcakcık Gülüşünle Hayat Verdin Aşkım

-Gülüşün Yıldızlar Kadar parlak Sevgin İse yıLdızlar Kadar Esrarengiz

-Seni gördüğümden beri uykudan kesildim sensiz gecelerimde yalnızlığımın Sesiyle Sana Şarkı yaptım

-Aşk yarası iLe acıya Bedenime Merhem Olursun Diye Bekledim Seni Acıma Bastırasın diye Sevmedim Seni

-Kırgın Olsada Bu gönül 1 Seni Sevdi Bu gönül

-Seviyorum Seni herşeyden çok özlüyorum seni Eski Günlerimden çok

-Aşk Yoluna Seninle Başladı Bu GönüL Sensiz Devam Etmem

-Hadi gel Cesaretini topLa BaşlıyaLım Ebedi Aşkımıza

-Ne Söz Kaldı Nefesimde Ne Aşk kaldı Kalbimde Çek git Artık üzme beni

-Hadi gel yanıma özledim seni bu günlerim sensiz çekilmez dertlerim sensiz bitmez

-Sen benim Kaderim Yaşanmamış Sevinçlerimsin, Sen Benim Nefesim mutluluk veren Dertlerimsin Sen Benim Birtanemsin Yaşama Sebebimsin hayat Direncimsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com