Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
face, güzel, mesajları, sözleri

Güzel Face Sözleri - En Güzel Face Mesajları

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güzel Sözler Face Sözleri

En Güzel Face Sözleri

En güzel facebook sözleri Güzel Facebook mesajları sizlerle Güzel Sözler Face Sözleri

Dün gece, hiç tanımadığım bir Travestiye rastladım sırf sana benziyor diye usulca sokulup ‘Naber lan Osman abi dedim ve kaçtım

Facebook isminin yanına ‘Bok var ekle’ yazan arkadaş, kendinle bu kadar barışık olduğun için seni kutluyorum

Şampuanın Üstünde Kuru Saçlar İçindir Yazdıgı için Şampuanı Saçını Islatmadan Kullanan Arkadaşı Bodruma Kapattık Mutluyuz

Yatakta çok iyiyimdir “Hiç unutmam, 14 saat uyumuşluğum var

”asdfghjkfds” gibi bi şey gördüğümde Kişinin güldüğünü değil, klavyenin üstüne oturduğunu düşünüyorum

Kızlar!! abazaları sevin çünkü onlar sizi çok seviyor

Sıradaki küfür hem ekleyip, hem de kimsin diye soran mallara gelsin

Özlü sözler bir yaşanmışlık sonucu doğuyorsa “g*te giren şemsiye açılmaz” sözünü bulanın yaşanmışlığından şüphe ederim ben

Hesabı veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın Öteki tarafta bulaşık yıkatmıyolar

Feysbukunu donduran arkadaşım O fotoğrafın altındaki yorumlarda piç gibi kaldım Gittin gideli kendi kendime konuşuyorum Geri gel

Selam, ben Windows Outlook Arada bir yanlışlıkla basınca açılayım diye tasarlandım

Kadınların bakış açısı bir sen, bir ben, bir de bebek Erkeklerin bakış açısı bir sen, bir ben, bir de yedek

Sabah kalkıp saate baktığında daha alarmın çalmasına 2 saat olduğunu gören genç, mutluluktan uyuyamadı…

Aşk tabii ki tesadüfleri sever Bela geliyorum der mi ?

Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde ”Semaver” hediye eden arkadaşımı kutluyorum

Bi bağlantıyı paylaşıp üstüne onu beğenip üstüne bi de “süpermiş yaa” diye yorum yazan insan Bu kadarı yetmez Seviş o bağlantıyla

Ben asla başladığım işi yarım bı

Tarkan işi biliyo arkadaş; İlk yaklarsam muck muck, sonra gel gel acımıcak, sonra öp öp öp, işi bitincede ; adımı kalbine yaz beni unutma

Selam, Ben; 5 liralık saat alıp su geçirir mi diye sorduğunuzda “Suya sokmaz isen geçirmez” cevabını veren saatçiyim

Biz düşüncelerimizi çoğu zaman omuzlarımızda taşırız

Ayıp olan, bir düşünceyi gizlemek değil, o çeşit bir düşünceyi edinmektir

Yeni ayrılıp facebooka ‘ortam süper,çok mutluyum’ yazan genç evde eski resimlerle salya sümük ağlarken burnundan baloncuk çıkarken yakalandı

Kaçanı kovalıyorsan bir “heves”, açanı kovalıyorsan “zevk” uğrunda koşuyorsun ancak ağzına sıçanı kovalıyorsan aşıksın

Bilmem sen ne düşünüyosun?

Düşünüyorum öyleyse VARIM, üşeniyorum öyleyse YARIN

Ne düşünüyorsun diye sorup durmα Fαcebook, Ne düşündüğümü αnlαyαmαzsın ; Sevdiğim erkeğin profili sende olmαsα Umrumdα mısın ?

İncir reçeli repliklerini yazanları arkadaşlıktan çıkartsam, facebook’ta yeni olduğum düşünülür

Facebook okula beraber gittiğim, Twitter okula beraber gitmek istediğim insanlarla dolu

Facebook: “ne düşünüyorsun?” Twitter: “ne yapıyorsun?” Foursquare: “nerdesin?” Sonuç: yeni sevgilim sosyal medya

Sevgili feyzbuk, kalbin kadar temiz olan bu ne düşünüyorsun bölümünü bana ayırdığın için öncelikle teşekkür ederim

Alçak gönüllü yüreklerde yaşayan düşünceler, en yüksek düşüncelerdir

Sonumuz Morg Aç Bi Tuborg Hayat Buysa Bizde Jeton Cok…

Her bakış bir gözlem, her gözlem bir düşünce, her düşünce bir bağlantı ve ilişki doğurur

Düşünmekten utanmıyorsan, söylemekten de utanma

Her insanın iradesi dışında binlerce kötü düşüncesi olabilir

Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir

Herkes benim düşünceme katılırsa, yanılmış olmaktan korkarım

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur

Biten neydi acaba diye hep düşünüyorum, o kadar çok soru var ki beynimde

Düşünür, yeniden düşünen ve şimdiye kadar üzerinde düşünülmüş şeylerin asla yeterince düşünülmemiş olduğu kanısına varan kimsedir

Ne kadar seversen sev, asla belli etme sevgini Çünkü sevdiğin kişi, sevildiği kadar üzecektir seni’…

Hayata karşı ilk küskünlüğümüz; Yanımızda sandığımız kişileri, karşımızda görmemizle başlar!

Aşk yoLunda yolcu oLaLım dedik topLu taşıma aracı çıktın be

Tanımadığımız insanların dürtüklemesine karşı ‘geri dürt’ butonu yerine bi de ‘s-ktir git’ butonu olsaydı nolurdu, çok mu kırılır – üzülürlerdi ?

Dünya ateistler toplantısının tam ortasında içeri dalıp, “Allah’ınız yok mu lan” diye bağırıp kaçasım var

Sevgili Uyku, biliyorum seninle bazı problemlerim oldu fakat şimdi sana çok ihtiyacım var Lütfen dön

Gidenin ardından küçük Su döküyorum Rahatlıyorum

Çaya batırdığım bisküviyi düşürmeden ağzıma atmak için yaptığım hırsı hayatımın diğer hiç bir kısmında yapmıyorum

Bir şeyi yarım yamalak söyleyip sonra “anlamadım” dediğimde “boşver” diyen arkadaş Yarra Yering diye şarap var İçer misin ?

Rock grupların arkasında çalıcam diye elektro gitar öğrenıp, izdivaç programnda “Gaydırıguppak Cemile” çalan gitaristin yaşadığına ‘dram’ denir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-01-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

SEVGİLİM Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni o kadar çok seviyorum ki Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına Öpsem doyasıya, koklasam seni Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım nice yıllara Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Bir erkekle mutlu olmak için onu çokça anlayıp az da olsa sevmek; bir kadınla mutlu olmak içinse onu çokça sevip, anlamaya hiç çalışmamak gerekir Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM İnsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM İçim o kadar senle doldu ki… İnsanlar seni göz bebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Seni acılarımın içinde canım gibi saklıyorum Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir Sevgililer günün kutlu olsun

SEVGİLİM Yarı dalgalı olmamalı deniz, Ya tam durulmalı, ya da tam kudurmalı Yarı ümit vermemeli sevgiliye, Ya tam sevmeli, ya da çekip gitmeli Sevgililer günün kutlu olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com