![]() |
Muhteşem Aşk Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhteşem Aşk MesajlarıMuhteşem Aşk Sözleri Muhteşem Yeni Aşk Sözleri -Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() -Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum ![]() ![]() ![]() -Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm… -Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz… -Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek! -Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam! -Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da… Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de… Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek ![]() ![]() ![]() -Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir ![]() ![]() -Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla ![]() -Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman ![]() ![]() ![]() -Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir Mevlana -Aşk hükmetmez; terbiye eder Goethe -Arılar bile en tatlı balın zehirli çiçeklerde olduğunu bilir John Keats -Aşkta her zaman bir öpen, bir de yanağını uzatan vardır Fransız atasözü -Arzu edilenden ziyade arzu etmeye aşığız FNietzsche -Güzelliğin on para etmez Bu bendeki aşk olmazsa Aşık Veysel Şatıroğlu -Ölümdür tek başına yaşanan aşk iki kişiliktir Ataol Behramoğlu -Aşık olduğumda sadık olurum, çünkü aşık olurum Oscar Wilde -Aşk aklın en soylu zaafıdır John Dryden -Aşk konusunda yanlış seçimden söz etmek hatalıdır, zaten seçim varsa o yanlıştır Marcel Proust |
![]() |
![]() |
|