![]() |
Evlilikle İlgili Tebrik Mesajlarıı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilikle İlgili Tebrik MesajlarııEvlİlİk kutlama mesajlari yasam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep nese icinde, huzurlu bir hayat surmeniz dilegimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmayin ki paylastikca cogalan tek sey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedilestirdiginiz sevginizin hep cogalmasini dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() Sevginizi olumsuzlestirmeye dogru attiginiz bu adimda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalmasi ve mutlu olmaniz dilegimle ![]() ![]() ![]() Yasantinizin her gunu bugunku gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu gecsin ![]() ![]() ![]() ![]() Beyaz guvercinler yolluyorum size buralardan, hayatiniza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye ![]() ![]() Her gununuz birbirinizi daha cok severek ve birbirinize daha cok baglanarak gecsin ![]() ![]() ![]() ![]() Ebedi sevgi yolunda attiginiz bu ilk adimda belki yaninizda degilim ama bilin ki tum kalbim sizinle ![]() ![]() Hayat kadehse eger, ask da kadehi dolduran saraptir ![]() ![]() Bir elmanin iki yarisi gibisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Sana esinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yasam diliyorum ![]() ![]() Nikahiniza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta degilim ![]() hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiginiz yolda, gunes hep onunuzde olsun ki golgeler ardinizda kalsin ![]() tum yasantiniz boyunca en guzel gunleri, en neseli anlari ve sevginin doruklarini beraber yasamanizi dilerim ![]() ![]() ![]() birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hic ayrilmasin ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yasam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep nese icinde, huzurlu bir hayat surmeniz dilegimle ![]() ![]() ![]() ![]() Birlikte gulebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, saskinliklar ve sevincler yasayabilmek icin, en onemlisi de birbirinizi hep sevebilmek icin bolca "zaman"iniz olmasini diliyorum… elleriniz ve gozleriniz birbirinden hic ayrilmasin! Mutluluklar… evlilik yildonumunuz kutlu olsun ![]() ![]() ![]() Nice mutlu, basarili ve saglikli yillara ![]() ![]() ![]() Eger yaninizda olsaydim size simsiki sarilir, yasam boyu gozlerinizdeki isiltinin devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep nese icinde, huzurlu bir hayat surmenizi dilerdim ![]() ![]() ![]() Bir butun olusturdugunuz bugun birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hic ayrilmasin ve her zaman sevgi dolu baksin gozleriniz birbirine ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|