hasret'in göz yaşıı! |
04-23-2007 | #1 |
sevgi.seli
|
hasret'in göz yaşıı! Kim ayırabilir seni benden?
kimin gücü yeterki? ölümmü? ölümde kimmiş hiç seni yaşamışmı,hiç sensizken bile seninle olabilmişmi? kimse seni ben gibi yaşayamaz,anlamadınmı? şimdi sor bakalım kalbine hala benim için atabilecekmi? sor bakalım bensiz olabilecekmi? tabiki hayır hala görmüyormusun? bütün cevaplar bana çıkıyor benim kalbim senin yüreğinde atıyor o kalp benim canım o yürek sensin, canım şimdi sözüm ölüme!! zorlama yüreğimidüş yakasından mutsuzluğuna alet etme sevgimizi yarım bi kalp bıraktırma arkasında ya yumuşat şu kalbini yada yüreğimden ayırmadan al benii |
04-23-2007 | #2 |
sevgi.seli
|
--------------------------------------------------------------------------------
UNUTMA SEVGİLİM Sana ilk bakışımı, Sana ilk aşkımı itirafımı, Seni seviyorum dememi, Sakın unutma sevgilim Seninle ilk kavgamızı, Sana ilk attığım tokatı, Sana söylediğimi son sözümü, Sakın unutma sevgilim İşte açıklıyorum: Birgün gelecek bana döneceksin! Birgün gelecek bana yalvaracaksın! Sakın unutma sevgilim Ama ben seni affetmeyeceğim, Sana bir tokat atacağım, Seni yıkacak son sözümü söyleyeceğim, Seni sevmiyorum! Sakın unutma sevgilim |
04-23-2007 | #3 |
sevgi.seli
|
ben neymişim
meğer seni çok sevmişim uğruna herşeyi göze almışım elinden zehir olsa içmişim senden gelen herşeyi kabullenmişim meğer ben sana aşıkmışım hiçbirşeyi görmez olmuşum aldığım her nefes sen olmuşsun benim herşeyim sen olmuşsun meğer ben senmişim kendimi unutmuşum senin için aşamışım seninle varolmuşum senile yokolmuşum meğer ben senin leylanmışım birtek sana susamışım birtek sana bağlanmışım kalbimi sana vermişim meğer ben neymişim |
|