![]() |
İftar Sözleri Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İftar Sözleri Mesajlarıİftar Sözleri Kısa İftar Sözleri Güzel Anımlar paylaştıkça Ve Aynı Sofrada Oldukça Daha Güzel Olur Bu Güzel Ayda Anılar Kalıcı Sofranız Halil ibrahim Bereketinde Olsun Hayırlı iftarlar ![]() Tuttuğunuz Oruç Kıldığınız Namaz iftar Sofranıza Bereketi Getirsin Hayırlı iftarlar oLsun ![]() Güzel ve iman dolu bu ayda gözlerinizde ışık sofralarınızda iftar bereketi eksik olmasın iyi iftarlar diliyorum ![]() Yanınızda Olmasakta birlikte oruç açamasakta gönüllerimiz bir duygularımız aynı amacımız belli Şükrediyoru ALLAH a Hayırlı iftarlar diliyoruz bu mesajı okuyanlara ![]() Yağmur Taneleri kadar bereketli Zemzem Suyu Kadar tatlı iftarlar diliyorum sofranıza hayırlı iftarlar ![]() ![]() bir lokma ekmeğin tadı iftarda çıkar tatlı tatlı bir bardak suyun değeri iftarda gösterir kendini Şükür edelim ALLAH a Bu Mübarek günde geçti ![]() En Bereketli ve Güzel iftar Anı Sizinle Olsun Hayırlı ve güzel iftarlar ![]() Sahurdaki Bereket iftardaki Sofranıza iftar Sofranızdaki Bereket Sahur Sofranıza yansısın Hayırlı ramazanlar ![]() Bütün Güzel Tatlar Sofranızda Birleşsin hayırlı iftarlar diliyorum ![]() Oruçla iman dolan bedenlerimizin iftarla güçlenmesini diLerim Hayırlı iftarlar ![]() Ramazan Ayının Güzelliği Kalplerinizde Gökyüzündeki Yağmurun Bereketi Evinizde Sofralarınızda Olsun Hayırlı ramazanlar ve iftarlar diliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|