Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iftar, mesajları, sözleri

İftar Sözleri Mesajları

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İftar Sözleri Mesajları

İftar Sözleri

Kısa İftar Sözleri

Güzel Anımlar paylaştıkça Ve Aynı Sofrada Oldukça Daha Güzel Olur Bu Güzel Ayda Anılar Kalıcı Sofranız Halil ibrahim Bereketinde Olsun Hayırlı iftarlar

Tuttuğunuz Oruç Kıldığınız Namaz iftar Sofranıza Bereketi Getirsin Hayırlı iftarlar oLsun

Güzel ve iman dolu bu ayda gözlerinizde ışık sofralarınızda iftar bereketi eksik olmasın iyi iftarlar diliyorum

Yanınızda Olmasakta birlikte oruç açamasakta gönüllerimiz bir duygularımız aynı amacımız belli Şükrediyoru ALLAH a Hayırlı iftarlar diliyoruz bu mesajı okuyanlara

Yağmur Taneleri kadar bereketli Zemzem Suyu Kadar tatlı iftarlar diliyorum sofranıza hayırlı iftarlar

bir lokma ekmeğin tadı iftarda çıkar tatlı tatlı bir bardak suyun değeri iftarda gösterir kendini Şükür edelim ALLAH a Bu Mübarek günde geçti

En Bereketli ve Güzel iftar Anı Sizinle Olsun Hayırlı ve güzel iftarlar

Sahurdaki Bereket iftardaki Sofranıza iftar Sofranızdaki Bereket Sahur Sofranıza yansısın Hayırlı ramazanlar

Bütün Güzel Tatlar Sofranızda Birleşsin hayırlı iftarlar diliyorum

Oruçla iman dolan bedenlerimizin iftarla güçlenmesini diLerim Hayırlı iftarlar

Ramazan Ayının Güzelliği Kalplerinizde Gökyüzündeki Yağmurun Bereketi Evinizde Sofralarınızda Olsun Hayırlı ramazanlar ve iftarlar diliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com