|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşkıyla, efendimizin, hikayesi, peygamber, yanan, yılan |
![]() |
Peygamber Efendimizin Aşkıyla Yanan Yılan Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamber Efendimizin Aşkıyla Yanan Yılan HikayesiYılanın Peygamber Efendimize Olan Aşkı İşte aşk, işte muhabbet, işte sevda bir yılan nasıl yanmış Resulullahın aşkıyla muhabbetiyle yanmaya varmıyız canlar ![]() ![]() Efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Efendimin uykusu gelmiş istirahate çekilmişler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mağarada delikler varmış aşıklar delikleri sarığıylan, cübbesiylen kapattı o dost ama delikleri kapatmaya yetmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O canlar canı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Efendim Sultanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yılan ağlamaya başlamış ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet adında peygamber gelecek sevr mağarasında konaklayacak ![]() ![]() ![]() 600 seneden beri bu mağarada senin o nur cemalini görmek için bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|