Abdullah Gül Cumhurbaşkanı |
04-24-2007 | #1 |
Ergenekon
|
Abdullah Gül CumhurbaşkanıAP ve Reuters Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığını flaş haber olarak dünyaya geçti İngiliz haber ajansı Reuters, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, AKP'nin TBMM grup konuşmasında, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladıklarını "flaş" olarak dünyaya geçti Reuters, Gül'ü tanıtırken, 2003 yılından bu yana Dışişleri Bakanı olarak, Türkiye'nin AB ile tarihi müzakerelerinin başlamasına öncülük ettiğini belirtti Fransız basın ajansı AFP, "flaş" olarak abonelerine geçtiği haberde, Başbakan Erdoğan'ın, Dışişleri Bakanı Gül'ü cumhurbaşkanı adayları açıkladığını belirtti AFP, Başbakan Erdoğan'ın, AKP Grubu'nda Gül'ün adaylığını açıklarken, "Bu hareketi (AKP) birlikte kurduğumuz kardeşim Abdullah Gül'ün Türkiye'nin 11 cumhurbaşkanı adayı olarak açıklıyorum" yönündeki sözlerine yer verdi Amerikan haber ajansı AP, "flaş" olarak dünyaya geçtiği haberinde, Başbakan Erdoğan'ın Dışişleri Bakanı Gül'ü, partilerinin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklayan sözlerine yer verdi Cumhurbaşkanı seçimi için ilk turunun 27 Nisan günü yapılacağını belirten AP, AKP'nin Meclis'te çoğunluğa sahip olduğu hatırlatması yaptı Yabancı ajanslar, Başbakan Erdoğan'ın TBMM AKP Grubu toplantısında Gül'ün adaylığını resmen açıklamadan önce de, çeşitli kaynaklara dayanarak, Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olacağı yönünde haberler verdiler YABANCI RADYOLAR İngiliz yayın kurumu BBC, “AKP’nin adayı Gül” derken Deutsche Welle ise, “Abdullah Gül'den boşalan dışişleri bakanı koltuğuna kimin oturacağı merak konusu” ifadesini kullandı BBC İngiliz yayın kurumu BBC, Erdoğan’ın gruptaki konuşması sırasında adaylarının Gül olduğunu açıklarken yine nihai kararın ise TBMM'nin olduğunu söylediğine dikkat çekti Erdoğan’ın “Birliğimizi ve bütünlüğümüzü zedelemeden, bu millete sadakatle hizmet yarışında bir tek geri adım atmamak üzere, yürüyüşümüze emin adımlarla devam edeceğiz” sözlerini de aktaran BBC, seçilecek cumhurbaşkanı için 16 Mayısta Genel Kurul'da ant içme töreni yapılması planlandığını kaydetti |
04-24-2007 | #4 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Yalan söylemeyeceğim, canlarını yakmak istiyorum Bilgilendirme için teşekkürler Ergenekon |
04-24-2007 | #5 |
O_Z_A_N_6_1
|
Ha Erdoğan olmuş ha da onlardan başka biri, ne farkederki, sonuçta aynı zihniyet ve bu kişiyi de yönlendirecek olan da sonuçta Erdoğan'dır Bize gereken Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sadık, onun devrimlerini benimsemiş ve bunlardan hiç taviz vermeyecek bir kişilik |
04-24-2007 | #7 | |
asyaland
|
Alıntı:
|
|
04-24-2007 | #8 |
suskun
|
Bilgilendirdiğin için teşekkürler ergenekon
04-24-2007 | #9 |
Gözyaşı
|
Ben erdoğanın çekilmeseydi kesin o olurdu kanıtındayım paylaşım için sağol ergenekon
04-24-2007 | #10 |
[KAPLAN]
|
Konu hakkında uzunca bir fikir alışverişi içinde bulunmak isterdim, ancak istemeden de olsa taraflı olacağı düşüncesiyle açık bir yorum yazmayı uygun bulmuyorum Açıkcası kim gelirse gelsin , iyi bir Cumhurbaşkanı olabileceği kanaati taşımıyordum Benim için durum tam anlamıyla kötünün iyisini seçmekti Bu saatten sonra " hayırlı olsun ! " demek belki de en uygun cevaplardan biri olacaktır |
04-25-2007 | #11 |
Ergenekon
|
Sormanın zamanıdır 7 yıl geçti aradan Çocuklarının ismini bilen var mı? Ne iş yaparlar acaba? VIP’ e girerken gören? Hayali ihracat yapan yeğeni var mı? Devlet kredisiyle banka alan kuzeni? "Sen benim kim olduğumu biliyor musun" diye fors yapan bir yakınına rastladınız mı? Peki, aile fotoğrafı? Batık işadamları, hortumcular, işbitirici, kan emici müteahhitlerle çekilmiş resmi var mı? Gelini ? Damadı? Nerede bu insanların magazin dergilerindeki şatafatlı pozları, televizyondaki görüntüleri, gazetelerdeki röportajları? Korumaları, tahsis edilmiş lüks mercedesler, hediye jaguarlar? Elalemin yatında gören? İşadamının yalısında, villasında? Verdimse, ben verdim Dediğini duyan var mı? Kimseye mektup yazdı mı, "hamili kart yakınımdır" diye? Takısı var mı gördünüz mü, ya çıkını? Atatürk ve cumhuriyet sevgisini, laikliğe, demokrasiye, hukukun üstünlüğüne inancını ve tek başına bir kale gibi savunmasını kimse tartışamaz zaten Gelecek olana bakamıyorum, bu üstün insan aydınlığı ile gözlerimi kamaştırdı, geleni baksam da göremeyeceğim, onun gölgesinde kalacak çünkü Ben gidene bakıyorum, için için ağlayarak |
04-25-2007 | #12 | |
doctor88
|
Alıntı:
|
|
|