Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdullah, cumhurbaşkanı, gül

Abdullah Gül Cumhurbaşkanı

Eski 04-24-2007   #1
Ergenekon
Icon4

Abdullah Gül Cumhurbaşkanı

AP ve Reuters Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığını flaş haber olarak dünyaya geçti

İngiliz haber ajansı Reuters, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, AKP'nin TBMM grup konuşmasında, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladıklarını "flaş" olarak dünyaya geçti Reuters, Gül'ü tanıtırken, 2003 yılından bu yana Dışişleri Bakanı olarak, Türkiye'nin AB ile tarihi müzakerelerinin başlamasına öncülük ettiğini belirtti
Fransız basın ajansı AFP, "flaş" olarak abonelerine geçtiği haberde, Başbakan Erdoğan'ın, Dışişleri Bakanı Gül'ü cumhurbaşkanı adayları açıkladığını belirtti
AFP, Başbakan Erdoğan'ın, AKP Grubu'nda Gül'ün adaylığını açıklarken, "Bu hareketi (AKP) birlikte kurduğumuz kardeşim Abdullah Gül'ün Türkiye'nin 11 cumhurbaşkanı adayı olarak açıklıyorum" yönündeki sözlerine yer verdi
Amerikan haber ajansı AP, "flaş" olarak dünyaya geçtiği haberinde, Başbakan Erdoğan'ın Dışişleri Bakanı Gül'ü, partilerinin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklayan sözlerine yer verdi

Cumhurbaşkanı seçimi için ilk turunun 27 Nisan günü yapılacağını belirten AP, AKP'nin Meclis'te çoğunluğa sahip olduğu hatırlatması yaptı

Yabancı ajanslar, Başbakan Erdoğan'ın TBMM AKP Grubu toplantısında Gül'ün adaylığını resmen açıklamadan önce de, çeşitli kaynaklara dayanarak, Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olacağı yönünde haberler verdiler

YABANCI RADYOLAR

İngiliz yayın kurumu BBC, “AKP’nin adayı Gül” derken Deutsche Welle ise, “Abdullah Gül'den boşalan dışişleri bakanı koltuğuna kimin oturacağı merak konusu” ifadesini kullandı

BBC

İngiliz yayın kurumu BBC, Erdoğan’ın gruptaki konuşması sırasında adaylarının Gül olduğunu açıklarken yine nihai kararın ise TBMM'nin olduğunu söylediğine dikkat çekti

Erdoğan’ın “Birliğimizi ve bütünlüğümüzü zedelemeden, bu millete sadakatle hizmet yarışında bir tek geri adım atmamak üzere, yürüyüşümüze emin adımlarla devam edeceğiz” sözlerini de aktaran BBC, seçilecek cumhurbaşkanı için 16 Mayısta Genel Kurul'da ant içme töreni yapılması planlandığını kaydetti

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-24-2007   #2
puslu

Bilgi için teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-24-2007   #3
RaHaTSiZ

~~ ßeLLi oLan ßirşeydi Zaten Erdoğan'ın sağ kolu Abdullah Gül ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-24-2007   #4
İSİMSİZ KARANLIK

Yalan söylemeyeceğim, canlarını yakmak istiyorum

Bilgilendirme için teşekkürler Ergenekon

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-24-2007   #5
O_Z_A_N_6_1

Ha Erdoğan olmuş ha da onlardan başka biri, ne farkederki, sonuçta aynı zihniyet ve bu kişiyi de yönlendirecek olan da sonuçta Erdoğan'dır
Bize gereken Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sadık, onun devrimlerini benimsemiş ve bunlardan hiç taviz vermeyecek bir kişilik

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-24-2007   #6
angelesdream

Alıntı:
O_Z_A_N_6_1 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bize gereken Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sadık, onun devrimlerini benimsemiş ve bunlardan hiç taviz vermeyecek bir kişilik
işte bu sözüne katılıyorum sevgili ozan61
bılgılendırdığın için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-24-2007   #7
asyaland

Alıntı:
O_Z_A_N_6_1 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ha Erdoğan olmuş ha da onlardan başka biri, ne farkederki, sonuçta aynı zihniyet ve bu kişiyi de yönlendirecek olan da sonuçta Erdoğan'dır
Ne kadar güzel ve sade bir sekilde yazmıssınız bende size katıldığımı belirtmek isterim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-24-2007   #8
suskun

Bilgilendirdiğin için teşekkürler ergenekon

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-24-2007   #9
Gözyaşı

Ben erdoğanın çekilmeseydi kesin o olurdu kanıtındayım paylaşım için sağol ergenekon

Eski 04-24-2007   #10
[KAPLAN]

Konu hakkında uzunca bir fikir alışverişi içinde bulunmak isterdim, ancak istemeden de olsa taraflı olacağı düşüncesiyle açık bir yorum yazmayı uygun bulmuyorum

Açıkcası kim gelirse gelsin , iyi bir Cumhurbaşkanı olabileceği kanaati taşımıyordum Benim için durum tam anlamıyla kötünün iyisini seçmekti Bu saatten sonra " hayırlı olsun ! " demek belki de en uygun cevaplardan biri olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-25-2007   #11
Ergenekon

Sormanın zamanıdır
7 yıl geçti aradan
Çocuklarının ismini bilen var mı?
Ne iş yaparlar acaba?
VIP’ e girerken gören?

Hayali ihracat yapan yeğeni var mı?
Devlet kredisiyle banka alan kuzeni?
"Sen benim kim olduğumu biliyor musun" diye fors yapan bir yakınına rastladınız mı?

Peki, aile fotoğrafı?
Batık işadamları, hortumcular, işbitirici, kan emici müteahhitlerle çekilmiş resmi var mı?
Gelini ? Damadı?
Nerede bu insanların magazin dergilerindeki şatafatlı pozları, televizyondaki görüntüleri, gazetelerdeki röportajları?
Korumaları, tahsis edilmiş lüks mercedesler, hediye jaguarlar?

Elalemin yatında gören?
İşadamının yalısında, villasında?
Verdimse, ben verdim Dediğini duyan var mı?
Kimseye mektup yazdı mı, "hamili kart yakınımdır" diye?

Takısı var mı gördünüz mü, ya çıkını?

Atatürk ve cumhuriyet sevgisini, laikliğe, demokrasiye, hukukun üstünlüğüne inancını ve tek başına bir kale gibi savunmasını kimse tartışamaz zaten
Gelecek olana bakamıyorum, bu üstün insan aydınlığı ile gözlerimi kamaştırdı, geleni baksam da göremeyeceğim, onun gölgesinde kalacak çünkü

Ben gidene bakıyorum, için için ağlayarak

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-25-2007   #12
doctor88

Alıntı:
[KAPLAN] tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Konu hakkında uzunca bir fikir alışverişi içinde bulunmak isterdim, ancak istemeden de olsa taraflı olacağı düşüncesiyle açık bir yorum yazmayı uygun bulmuyorum

Açıkcası kim gelirse gelsin , iyi bir Cumhurbaşkanı olabileceği kanaati taşımıyordum Benim için durum tam anlamıyla kötünün iyisini seçmekti Bu saatten sonra " hayırlı olsun ! " demek belki de en uygun cevaplardan biri olacaktır
en dogrusunu olurhayırlısı dicez artıkşimdiden sonrada bunu denicezzz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com