![]() |
Dini Aşk Sözleri Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dini Aşk Sözleri MesajlarıDini Aşk Sözleri Dini Güzel Aşk Sözleri Sanat için soyunana alkış tutan eller, Neden ALLAH için giyinene zulmeder ? Bildiğin 3 şeyden 2sini kendin yap, 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nefsimi Yendiğim Tek Yerdir BeLkide SECDEM ![]() ![]() ![]() ![]() Ya İslamda yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün ![]() Söylenen söz kalmaz muallakta, ya sağa yazılır ya sola ![]() İki şeyi unut; yaptığın iyiliği ve sana yapılan kötülüğü ![]() ![]() Müslüman selamlaşırken en azindan esselamu aleykum demelidir, Selam degil ![]() ![]() ![]() Kula bela gelmez hak yazmayınca hak bela yazmaz kul azmayınca ![]() Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü öküzlere ölüm günü inanlara ise bayram günüdür ![]() Kişi sevdiğini Allah’a emanet ederse onu bir daha görmeden ölmezmiş ![]() ![]() Ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor yüreğimi ![]() ![]() Ya İslam’da yükselirsin, Ya inkarda çürürsün, Yol mezarda bitmiyor, Gittiğinde görürsün ![]() Kimseden Sevap Beklemiyorum, Günaha Sokmasınlar Yeter ![]() Bir kimseye zulmetmeye gücün yettiğinde, Allâh’ın gücünün de sana yeteceğini düşün ![]() Ebedi olan cennet dünyadaki bir kaç günlük amelin deyil halis niyetlerin karşılığıdır ![]() Kader ne ise olur etme merak, uyma kendi nefsin hakkın emrine, bak altından ağacın olsa zum------ yaprak, akıbet gozunu doyurur bır avuc toprak ![]() Zaman akıp giden nehirdir ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki bütün vaktini ona sarfediyorsun? Fakire Allah versin diyen zengin peki sana kim veriyor ? UNUTMA! Açtığın her YARADAN teker teker hesap soracak YARADAN ![]() Aslında İnsanlar, sadece dua ederken dürüsttür ![]() Suskunum Sustum Bitkinim Bittim Kerbela Kadar Hüzünlü, Taif Kadar Mahcup, Medine Kadar Hasret Dolu, Mekke Kadar Üzgünüm Şimdi ![]() Ey Gönül! Söyle bakalım: Damla düşmeden su bulanır mı? Rüzgar esmeden dal sallanır mı? ALLAH demeden kalp uyanır mı? Dört şeyi dört yere bırakın; *Uyumayı kabre ![]() ![]() ![]() ![]() Şeytanın vesvesesi varsa Müslümanın Besmelesi var ![]() Yüzünde sivilcesiyle sevgilisinin karşısına çıkmaya utanan insan; ölünce günahlarınla ALLAH’ın karşısına çıkmaya yüzün var mı? İyiyim desem yalan olur; kötüyüm desem inancıma dokunur ![]() ![]() Ne kadar acıdır insanın teselliyi içkide sigarada araması ![]() ![]() Bir Günah İşleyeceğin Zaman DUR ![]() ![]() Güvenme zaman ahir zamandır ![]() ![]() ![]() İstediğin kadar namaz kıl, sadaka ver ![]() ![]() Kader olsam yazılsam alnına ![]() ![]() ![]() ![]() Her kahkahanda Allah’a teşekkür etmiyorsan, neden her ağladığında O’na kızıyorsun ![]() Çok şey istemiyorum ki senden ![]() ![]() ![]() ![]() Acılar Karşısında Metin ol, Belaya Düşersen Cesur oL, Hakkın Yeniliyorsa Asi ol, Hepsi Başına Birden gelirse ALLAH’a Emanet ol ![]() Dilini Kalem et, Gözyaşını Mürekkep; Bir duyan ve gören var elbet; Yeter ki istemesini bil, Dua et ![]() Ayağın taşa takıldığında “Allah kahretsin” bile dememelisin, Dua etmelisin ki taşa takılan bi ayağın var ![]() Mutlu bir çift gördüğünüzde Allah bozmasın demeyin! Çünkü Rabbim bozmaz, insanlar bozmasın yeter ![]() Bize sokak köşelerinde tespih sallayan değil, Cami köşelerinde tespih çeken gençler gerek ![]() Ben Bir Garip İnsanım ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimle yüreğinin kapısındayım; bilirsin ki Sevgili, Allah’ın misafiri geri çevrilmez ![]() ![]() İyiyim desem yalan olur; kötüyüm desem inancıma dokunur ![]() ![]() Her şeyin ilacı ‘ZAMAN’ derler ![]() ![]() ALLAH’ım ; Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan saptırma, Beni SENDEN Başkasına YALVARTMA ![]() Üç Kuruşluk Dünya İçin Gayret Üstüne Gayret, Ebedi Hayat İçin Hiç Gayret Yok Hayret ![]() Bir lokma ekmek uğruna, dünyada bir çok çocuk ağlarken ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzüme gülüp arkamdan vuranı, arkamdan kirli işler çevireni, Görmediğim ama Gördüğünü bildiğim RABBİME havale ediyorum ![]() Yüzümüzden NUR, aklımızdan İLİM, kalbimizden ALLAH, dilimizden LAiLAHEiLLALLAH, gönlümüzden RESULULLAH eksik olmasın İNŞAALLAH ![]() Sor Hangi Sureyi Biliyorsun ? – Cevap gelmez ![]() ![]() Sende duana ekle beni ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim sizi bu mübarek gün hürmetine, Cennet bahçelerinde sürüm sürüm süründürsün inşallah ![]() Dilini Kalem et, gözyaşını Mürekkep; Bir duyan ve gören var elbet; Yeter ki istemesini bil, Dua et ![]() Küfür şeytana mahsustur, tövbe insana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|