![]() |
En Yeni İlahiler Ve Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Yeni İlahiler Ve SözleriEn Yeni İlahiler En Yeni En Güzel İlahiler *Güldür Gül *Arayı Arayı bulsam İzini * Aşkın İle Aşıklar *Ay Doğdu Üzerimize * Bana Seni Gerek Seni *Cürmüm İle *Çağırayım Mevlam Seni *Allah Allah Dedikçe *Demedim mi *Dertli Dolap *Bilmem Nideyim *Bir Gece * Biz Kur'anın Hadimleri *Bizden Selam Götürün *Bizleri de Mahrum Eyleme * Bu Aklu Fikrile * Bu Aşk Bir Bahri Ummandır * Bülbüller Sazda * Candan İçeru *Canım Kurban Olsun *Can'ü Gönülden Seversen *Doğmazdı Kalbe İman *Dost *Alma Tenden Canımı *Aman Allah İllallah * Aman Çeşme *Annem *Kalanlara Selam Olsun *Ehlen ve Sehlen *Elhamdülillah *Ey Allahım *Gel Gör Beni Aşk Neyledi *Gelin Ey Kardeşler *Göçtü Kervan *Hakk'ı Zikret Her Yerde *Haktan İnen Şerbeti * İstediğim Haktır Benim *Kâbenin Yolları *Gül Yüzünü *Güller Sümbüller *Gülme Gülme Ağla Gönül *Hac İlahisi *Hak Divanında *Hak Yarattı Alemi En Yeni İlahilerden Bazılarının Sözleri Abdest Aldığın Zaman Dökülür bedede cümle günahlar Namaz işin abdest aldığın zaman İki melek iki yanında durur Sabah namazım kıldığın zaman Dahi namazım terketme sakın İsterisen ola imanın bütün Hak kulum der sana Rasül ümetim Öğle namazım kaldığın zaman Gökten yere iner bütün melekler Meleklere müştak olur felekler Kabul olur anda bütün dilekler İkindi namazın kıldığın zaman Cennet bahçesin! Hak kendi bezer Şad olur müminler içinde gezer Kiramen Katibin sevabın yazar Akşam namazım kıldığın zaman Bu namazdır müminlerin burağı Hak teala yakın eder ırağı Cenneti ala olur anın durağı Yatsı namazım kıldığın zaman Ecel yastığına koyunca başın Dökülür gözünden kan ile yaşın İman Kur’an olur senin yoldaşın Azraile canın verdiğin zaman Yusuf Misali Karanlık gecelerde Sonu gelmez hecelerde Mecnun gibi çöllerde Senden haber beklerim ![]() Yusuf misali kuyularda Erimekteyim, yalnızım ![]() Hiç meylim yok dünyaya Daldım ben bir hülyaya Tarifsiz bir sevdayla Senden haber beklerim ![]() Yorgunum bitmez ahım Arşa çıkar feryadım Derdime tek ilacım Senden haber beklerim ![]() Canım Kurban Olsun Canım kurban olsun senin yoluna Adı güzel kendi güzel Muhammed Gel şefaat eyle kemter kuluna Adı güzel kendi güzel Muhmamed Mümin olanların çoktur cefası Ahirette vardır zevk-ü sefası Onsekizbin alemin Mustafası Adı güzel kendi güzel Muhammed Yunus der neylerem cihanı sensiz Sen hak peygambersin şeksiz gümansız Sana inanmayan gider imansız Adı güzel kendi güzel Muhammed Güller Sümbüller Güller sümbüller Yanık gönüller Divane diller Mevlayı özler Hu diyen canlar Canda cananlar Aşkla yananlar Mevlayı özler ![]() Pervane nare Deme ağyare Mest olan yare Mevlayı özler Zikreden zakir Şükreden şakir Aşkı bu fakir Mevlayı özler Emin ver bana Niyazım sana Yüreğim yana Mevlayı özler Bir Güneş Doğdu 571' de bir güneş doğdu Adı muhammeddir ilk sözü ümmet Babasıydı Abdullah Annesiydi Amine Süt annesi Halime Doğdu cennet evine 571' de bir güneş doğdu Adı muhammeddir ilk sözü ümmet Bastı 6 yaşına kaldı Kaldı bir tek başına Dedesiyle amcası Hemen kanat gerdiler 571' de bir güneş doğdu Adı muhammeddir ilk sözü ümmet 40 yaşına gelince Peygamberlik verildi Allah birdir deyince Putlar yere serildi 571' de bir güneş doğdu Adı muhammeddir ilk sözü ümmet Medinenin Yollarına Birgün deyip nasip olsam Medinenin yollarına Bu biçare olan gönlüm Düştü hasret narlarına Ah Medinem gelemedim Gül desteler dermedim Murat dedim dua ettim Muradıma eremedim Hazırlanır hacıları Güzel nurlu bacıları Bendende selam götürün Ey Medine yolcuları Sinem yara kapanmıyor Hasret ile yaşanmıyor Medineye gönül verdim Derdim büyük çekilmiyor Dilediğim erişeyim Sevdiğimle görüşeyim Hak yeterki nasip etse Öleceksemde öleyim Gülme Gülme Ağla Gönül Bir garibsin şu dünyada Gülme gülme ağla gönül Derdin dahi çoktur senin Gülme gülme ağla gönül Ebubekir sıddık veli O'dur peygamberin yari Hani Ömer, Osman, Ali Gülme gülme ağla gönül Birgün ola ecel gele Kullar kulluğunda kala Cümle mahluk toprak ola Gülme gülme ağla gönül İşi gücü cevru cefa Dünya kime kıldivefa Hani Muhammed Mustafa Gülme gülme ağla gönül Onlar cihane geldiler Hep gittiler kalmadılar Gülmediler ağladılar Gülme gülme ağla gönül Aşık Yunus söyler sözü Kanlı yaşlar döker gözü Eğer yazın eğer gözün Gülme gülme ağla gönül Ölmemeye Çare mi Var Gururlanma insanoğlu Ölmemeye çaremi var Hazen görmüş bir gül gibi Solmamaya çaren mi var Hayat denen dolap döner Bütün mahluk olan biner Yağı biten kandil söner Sönmemeye çare mi var Hiç aldanma mala mülke Gitmez isen doğru yola Tatlı canın azraile Vermemeye çare mi var Hiç güvenme can dostuna Uçuşurlar mal kastına Çıkıp teneşür üstüne Yatmamaya çare mi var Düşünmezsin hiç ölmeyi Terk etmezsin hiç gülmeyi Yakası yok ak gömleği Giymemeye çare mi var Nerde ecdad nerde ata Hak'ka karşı yapma hata Taput denen ağaç ata Binmemeye çaremi var Daim yürür Hak izinde Hak'kı söyler her sözünde Dört kişinin omzunda Gitmemeye çare mi var Kalkacaktır gözden perde Göreceksin yarin, nerde Ev kazılmış kara yerde Yatmamaya çare mi var Münker nekir gelecektir Rabbin kimdir diyecektir Mümin cevap verecektir Vermemeye çare mi var |
![]() |
![]() |
|