Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, başvuru, diyanet, işlemleri, sınavı, yeterlilik

2012 Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru İşlemleri

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2012 Diyanet Yeterlilik Sınavı Ne Zaman Yapılacak

2012 Diyanet Yeterlilik Sınavı Ne Zaman Yapılacakdır

Diyanet İşleri Başkanlığı, yazılı ve sözlü sınavla Kur'an kursu öğreticiliği, imam-hatiplik ve müezzin-kayyımlık kadrolarına personel alımı için 11 Mart 2012'de sınav yapacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-01-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

2012 Diyanet Yeterlilik Sınavı başvuru işlemleri

11 Mart 2012 Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru İşlemleri nasıl başvurulu yapılır

11 Mart Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru İşlemleri başladı Başvurular 21 Şubat Tarihine kadar Milli eğitim Bakanlığının Eğitek Sayfasıdan internet aracılığıyla yapılacak 2012 Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru İşlemleri ile ilgili ayrıntılara Buradan ulaşabilirsiniz

2012 Diyanet Yeterlilik Sınav Başvuru işlemleri için TIKLAYINIZ

Adaylar yeterlik yazılı sınavı ile ilgili duyuru ve ilanları Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait mebgovtr adresi ile wwwdiyanetgovtr adresindeki Personel Hizmetleri sayfasında görebileceklerdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-01-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

2012 Diyanet Yeterlilik Sınavı başvuru işlemleri

11 Mart 2012 Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru İşlemleri nasıl başvurulu yapılır

11 Mart Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru İşlemleri başladı Başvurular 21 Şubat Tarihine kadar Milli eğitim Bakanlığının Eğitek Sayfasıdan internet aracılığıyla yapılacak 2012 Diyanet Yeterlilik Sınavı Başvuru İşlemleri ile ilgili ayrıntılara Buradan ulaşabilirsiniz

2012 Diyanet Yeterlilik Sınav Başvuru işlemleri için TIKLAYINIZ

Adaylar yeterlik yazılı sınavı ile ilgili duyuru ve ilanları Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait mebgovtr adresi ile wwwdiyanetgovtr adresindeki Personel Hizmetleri sayfasında görebileceklerdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com