|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
air, android, arm, box, cortex, dark, dkpcandbox, hızlandırıcı, işlemci, işletim, mini, mouse, sistemli, wifi |
![]() |
Dark Android BOX Android İşletim Sistemli - WiFi – ARM Cortex A9 işlemci - 3D Hızlandırıcı - Air Mouse Mini PC (DK-PC-ANDBOX) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dark Android BOX Android İşletim Sistemli - WiFi – ARM Cortex A9 işlemci - 3D Hızlandırıcı - Air Mouse Mini PC (DK-PC-ANDBOX)Dark Android BOX Android İşletim Sistemli - WiFi – ARM Cortex A9 işlemci - 3D Hızlandırıcı - Air Mouse Mini PC (DK-PC-ANDBOX) Dark Android BOX Android İşletim Sistemli Mini PC, ARM Cortex A9 İşlemci, 3D Hızlandırıcı, WiFi Kablosuz Ağ, Air Mouse, 1080p HDMI Kolay kullanımı, kurulumsuz yapısı, binlerce ücretsiz uygulaması ile Dark Android PC tüm ailenizin yeni eğlence merkezi! ![]() Internet, Uygulama, Oyun, 1080P Film Hepsi Tek Kutuda! Dark; 7'den 70'e herkesin kolayca internette dolaşması, oyun oynaması, ofis uygulamalarından faydalanması ve film izlemesi için Android işletim sistemine sahip mini bilgisayarı geliştirdi ![]() ![]() Gösteri Başlasın: HDMI Bağlantısı ile TV'nizi Akıllı TV'ye Dönüştüreceksiniz Dark Android BOX ile evinizin baş köşesinde bulunan TV'lerden çok amaçlı olarak faydalanabilirsiniz ![]() ![]() Oyun Konsolu + Bilgisayar = Dark Android BOX Android BOX bilgisayar ve oyun konsolunun bir arada buluştuğu bir mini PC'dir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Android Market ile Binlerce Uygulama Dark, en güncel ve en fazla yazılımı bir arada bulabileceğiniz Google Android Market yüklü olarak gelmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Tamamen Türkçe İşletim Sistemi Dark Android BOX'ın işletim sistemi Türkçe'dir, sizinle aynı dili konuşur ![]() ![]() Yerelleştirilmiş Uygulamalar ile Keyifli Kullanım Dark, Türkiye şartlarına uygun olarak geliştirdiği Android BOX Mini PC içerisinde online Türk TV kanallarını izlemeniz, radyo dinlemeniz, döviz ve altını takip etmeniz, hava durumunu bilmeniz, İstanbul Trafik durumunu görmeniz, gazetelere bir çırpıda göz atmanız için gerekli yerel Türkçe uygulamalar yüklü olarak gelmektedir ![]() ![]() Facebook ve Twitter Gibi Sosyal Ağlar ile Dünyaya Bağlanın Dark Android BOX Mini PC'de kurulu gelen Facebook, Twitter uygulamaları ile sosyal paylaşım ağlarındaki hesaplarınıza kolayca erişebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam Hakimiyet İçin 2 ![]() TV karşısında eğlenceli saatler geçirmeniz için Android BOX, hareket sensörlü fare ile donatılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ARM İşlemcisi ile Yüksek Başarım Android BOX'ın kalbini ARM tabanlı işlemcisi oluşturmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Online Mesajlaşma ile Sevdiklerinize Ulaşın Android işletim siteminin TV'nize katacaklarına hayran kalacaksınız ![]() ![]() ![]() FLASH Desteği ile Internet Dünyasından Kusursuz Faydalanın Dark Android BOX Mini PC'nin işletim sistemi internetin etkileşimli uygulamalarının yapıtaşı olan FLASH yüklü olarak gelmektedir ![]() ![]() ![]() 1080p Filmlerde Kusursuz Performans ve Dolby&DTS Çevresel Ses Desteği Dark Android BOX'ın güçlü işlemcisi 1080p çözünürlükteki MKV, AVI ve Half SBS 3D filmleri akıcı performans ile oynatmaya hazırdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kablolu ve Kablosuz Bağlantı İmkanı Bir Arada Dark Android BOX mini PC modeminize bağlantı yapabilmeniz ve internete kolayca erişebilmeniz için hem kablolu hem de kablosuz ağ bağlantısına sahiptir ![]() Dosyalarınıza Ağ Üzerinden Erişebileceksiniz Android PC'nin sunduğu kablolu ve kablosuz ağ erişimi sayesinde evinizdeki uPNP, dlna destekli cihazlarınızdaki dosyalarınıza erişebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Minimum Enerji ile Maksimum Download Oldukça düşük güç tüketimine sahip Dark Android BOX'ta yüklü gelen ATorrent uygulaması ile Android BOX'ı bir download PC gibi kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Ofis Uygulamalarına Hazır Android BOX ofis uygulamalarının yazı yazma, hesap tablosu, sunum gibi dosyalarını görüntüleyebileceğiniz altyapıya sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() Harici Grafik İşlemcisi ile Gelişmiş 3D Performansı 3D hızlandırıcılı, OpenGL destekli harici grafik işlemcisi ile kusursuz 3D performansı sunar ![]() ![]() ![]() Aradığınız Tüm Çıkışlar Burada HDMI ve Komponent (YPbPr) görüntü, koaksiyel dijital ses, stereo analog ses çıkışları ve kablolu ağ bağlantısı Dark Android BOX'ın arkasında yer almaktadır ![]() Taşınabilir Disk, Klavye, Fare Bağlayabileceğiniz 2 x USB 2 ![]() Android BOX'ın 2 x USB 2 ![]() ![]() SD / MS / MMC Kart Okuyucu Dark Mini PC hafıza kartlarına doğrudan erişebilmeniz için dahili kart okuyucuya sahiptir ![]() ![]() Düşük Güç Tüketimi ile Cebinizi de Korur Dark Android BOX standart masaüstü bilgisayarlara göre ultra düşük güç tüketimine sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() Teknik Özellikler:
Dark Hakkında Dark, Türkiye'ye yeni ve nitelikli bilişim ürünlerini, uygun fiyat ve aksesuar çeşitliliği ile sunmayı hedefleyen bir markadır ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 01 ![]() ![]() 159,00 USD + KDV 348,17 TL |
![]() |
![]() |
|