Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Edebiyat / Dil Bilgisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, ilgili, kompozisyon, mutluluk

Mutluluk İle İlgili Kompozisyon

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mutluluk nedir sizce? Bence mutluluk bazen bir öpücükte, bazen bir gülücükte, bazen bir çiçekte, bazense bir duvakta saklıdır Mutluluğu görmek kolaydır Eğer birisine iyilik yaptıysan ve mutluluğu görmek istiyorsan, sadece gözlerine bak o ışıltıyı gör, daha sonra birden bire bir hazine sandığından inciler görünmeye başlar işte mükafat odur İnsanları mutlu etmek ne kadar güzeldir Sadece o ışıltıyı görmek için neler yapılmaz ki!

Mutluluğu görebilmek için sadece bir şeker, bir kalem yeterken, bazense altın kolyeler, gümüş damıtmalı tabaklar versen de gülmezler, bu zevki vermezler Halbuki gerçek mutluluk küçük şeylerde olandır Çünkü mutluluk parayla satın alınamayacak kadar değerli bir duygudur

Mutlu olmak isteyenler veya mutlu olanlar daima bir şeylerden yoksundur Mutlu olamayanlar, bardağın boş tarafından bakanlarsa mutluluğa muhtaçtır Oysa ki bunu anlaması ve hayat anlayışı yapması çok kolaydır Ama ne mutlu böyle yapabilene! mutluluk küçük şeylerde ve kalbin derinliklerinde saklıdır Onu bulmaksa sevmekle kolaydır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com