![]() |
Sebzelerin Kabukları Nasıl Kolay Soyulur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzelerin Kabukları Nasıl Kolay SoyulurSebzelerin Kabukları Nasıl Kolay Soyulur Kabuklu Sebze ve Kuruyemişleri Daha Kolay Soymak İçin ve yiyeceklerin kolay soyulması öneriler Zor Kabuklu Yiyecekleri Daha Kolay Soymak İçin Mutfakta sıklıkla kullanılan sebze ve kuruyemişlerin kabuklarını daha kolay soymak için: Patlıcan:Salata ya da beğendi yapmak için közlediğiniz patlıcanların kabuklarını çok ince akan bir musluk altında rahatça soyabilirsiniz Sarmısak:İşte size şef aşçıların yöntemi: Sarmısağı dişlerine ayırın Düz bir zeminde, bıçağın yassı tarafıyla üstlerine bastırın Kolayca soyunduğunu göreceksiniz Soğan:Yemeklerin temel malzemesi soğan soyarken gözlerinizi yaşarmasını önlemek için akan bir musluğun yanında soymayı deneyin Badem içi:Tatlı ve pastaların vazgeçilmezi bademlerin kabuklarını rahat soyabilmek için ya bir gece suda bekletin ya da 5 dakika süreyle sıcak suda kaynatın Domatesomatesi bıçakla soymak hem uzun sürer, hem de istediğiniz incelikte soyulmazlar Domatesleri sıcak suda 1-2 dakika tutarsanız kabukları rahatça soyulur Taze patates:Taze patateslerin kabuklarını incecik ve kolayca soymanın pratik yolu ince bir bulaşık teli ile ovalamakTelin daha önce kullanılmamış olmasına dikkat edin |
![]() |
![]() |
|