|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cümleleraman, durun, erkekleri, evliliğe, götüren, uzak |
![]() |
Erkekleri evliliğe götüren cümleler...aman uzak durun |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
Erkekleri evliliğe götüren cümleler...aman uzak durunTufaya gelmeyin ![]() ![]() - Ben neyim senin için ![]() - Senden bir çocuğum olsun istiyorum Nejat ![]() ![]() - Annem seninle tanışmak istiyor Haydar ![]() ![]() - Seninle bir koltuğa uzanıp filmler seyretmek istiyorum Mahfi ![]() - Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum ![]() ![]() - Babam artık görüşmeyeceksin o çapulcuyla dedi Tarık ![]() - Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen ![]() ![]() ![]() - Evlenmekten korkacak ne var Hidayet ![]() ![]() - Bizim ilişkimizde eksik birşey var ama nedir bulamıyorum Fırat ![]() - Bu gün kravatını ben bağlamak istiyorum Ferit ![]() - Nasıl yaptığım kuzu kapamayı beğendin mi Talat? İstersen sana hergün yaparım! - Evlenmek şart değil ![]() ![]() ![]() - Beni tanıştırırken kız arkadaşım demenden bıktım ![]() ![]() ![]() ![]() - Yo yo diş fırçam çantamda kalsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayatııııım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Soyadın çok güzelmiş Ertan ![]() ![]() - Değişen ne olabilir ki Sinan ![]() ![]() - Bak ne diyicem ![]() ![]() ![]() - Hayatla ilgili planların nedir İbrahim ![]() - Demet Akalın az bile yapıyor adama Fazıl ![]() ![]() ![]() ![]() Gani Müjde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() - Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen ![]() ![]() ![]() Bak ne diyicem ![]() ![]() Soyadın çok güzelmiş Ertan ![]() ![]() cok beğendim :))))))))))))))))) saol paylasım için ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() seninle bir koltuğa uzanıp filimler izlemek istiyorum mahfi
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
angelesdream