![]() |
Lavaş Ekmekli Yayla Kebabı Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lavaş Ekmekli Yayla Kebabı Nasıl YapılırLavaş Ekmekli Yayla Kebabı Tarifi Lavaş Ekmekli Yayla Kebabı nasıl yapılır Malzemeler 150 gram bonfile 150 gram baharatlı acılı köfte (İncecik hazırlanmış) 150 gram piliç eti 2 çorba kaşığı tereyağı 100 gram domates sosu 2 diş sarımsak 1 adet domates 3 adet biber Tuz karabiber kırmızıbiber Lavaş Ekmekli Yayla Kebabı Yapılışı Bonfile köfte ve piliç etlerini ızgarada pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Lavaş ekmekleri tavadan alıp servis tabağına yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() Artan 1 çorba kaşığı tereyağını eritin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|