Beyin Pane Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyin Pane Nasıl YapılırBeyin Pane Tarifi, Beyin Pane nasıl yapılır Malzemeler 2 Soyulmuş ve Haşlanmış Koyun Beyni 60 gr (4 çorba kaşığı) Galeta Unu 2 Çorba Kaşığı Maydanoz (kıyılmış) 1 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri (rendelenmiş) 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Kahve Kaşığı Karabiber 4 Çorba Kaşığı Rafine Yağ Beyin Pane Yapılışı Galeta unu, peynir ve maydanoza bulanarak kızartılan beyinlerden oluşan bu Italyan yemeği, sıcak olarak ve yanında yeşil salata ile servis edilir ![]() Keskin bir bıçakla, beyinleri dilimleyiniz Küçük bir kasede galeta unu, maydanoz, peynir, tuz ve biberi karıştırıp beyin dilimlerini bu karışıma bulayınız![]() Orta büyüklükte bir kızartma tavasında yağı kızdırıp, beyin dilimlerini 5'er dakika, renkleri kahverengi olana kadar kızartınız Bir delikli kepçeyle ısıtılmış bir servis tabağına alıp, hemen servis ediniz |
|
|
|