![]() |
Düdüklü Tencerede Güveç Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düdüklü Tencerede Güveç Nasıl YapılırDüdüklü Tencerede Güveç Tarifi Düdüklü Tencerede Güveç nasıl yapılır Malzemeler 1 kilo dana kuşbaşı 2 adet domates 3 adet yeşil biber 1 tatlı kaşığı pulbiber 1tatlı kaşığı tuz karabiber Düdüklü Tencerede Güveç Yapılışı Biberlerle domatesleri doğrayın kuşbaşıyla birlikte düdüklü tencereye koyun suyu bitene kadar kavurun üzerini aşacak kadar sıcak su koyup kapağını kapatın ![]() (NOT:karabiberi en son koymamızın sebebi başta koyarsak etimizi karartır) Afiyet olsun… |
![]() |
![]() |
|