![]() |
Tas Kebabı Yemeği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tas Kebabı YemeğiTas kebabı yapımı Tas kebabı Tas kebabı tarifi Tas kebabı tarifi patatesli Tas kebabı yapılışı Tas kebabı nasıl yapılır Tas kebabı nasıl yapılır oktay usta ![]() Tas kebabı Malzemeler - 500 gram orta yağlı kırmızı et - İki büyük kuru soğan - Bir yemek kaşığı salça - İki orta boy domates - İki kaşık kadar yağ - Yeteri kadar tuz ve su Yapılışı 1- Orta yağlı etimizi kuşbaşı doğrayalım ![]() ![]() 2- Ayrı bir yerde tencereye yağı koyup, süzdürdüğümüz eti içine ilave edelim ![]() 3- Etin üstüne de küçük doğradığımız soğanları ekleyelim ![]() ![]() 4- Kavurduğumuz ete salçayı ekleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- İsterseniz yemeğe su ilave edip, tencerenin kapağını kapatarak hafif ateşte pişirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|