![]() |
Cordon Bleu Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cordon Bleu Nasıl YapılırCordon Bleu Tarifi Cordon Bleu nasıl yapılır Değişik bir tavuk yemeği ile karşınızdayız Malzemeler 2 adet tavuk göğsü – ikiye kesilmiş bir tarafından tutulan kelebek şeklinde ayrılmış ve dövülmüş) 4 dilim dana jambon 2 dilim cheddar peynir 1 yumurta galeta unu 1 su bardağı beyaz şarap 6-7 yemek kaşığı sıvı yağ 1,5 yemek kaşığı tereyağ karabiber, tuz Sos için 100 gr ![]() 3-4 diş sarımsak 1 yemek kaşığı buğday nişastası karabiber, tuz Cordon Bleu Yapılışı 1- Dövülmüş tavuk göğsünü açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Yumurtayı çırpıyoruz ![]() ![]() ![]() 3- Tavanın içine sıvı yağı koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Sos tavasında kremayı ve nişastayı koyuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- Tavukları servis edeceğiniz tabağın içine krema sosunu yayıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Attached Thumbnails |
![]() |
![]() |
|