![]() |
İtalyan Usulü Gevrekler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalyan Usulü Gevreklerİtalya orijinli bu tarifler, iki kez fırınlanmış anlamına gelen "biscotti" adıyla anılıyor ![]() Malzemeler 80 gr tereyağı (oda ısısında) 2/3 su bardağı toz şeker 2 yumurta 2 çay kaşığı kabartma tozu yarım cay kaşığı tuz 1 paket vanilya 4 çay kaşığı limon kabuğu rendesi 2 bardak un 1,5 su bardağı tuzsuz şamfıstığı Yapılışı Öncelikle geniş bir fırın tepsisine yağlı kağıt serin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Isıtılmış fırında 20-25 dakika pişireceğiniz hamurları tel ızgara üzerinde yarım saat kadar soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|