![]() |
Ev Yapımı Açma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ev Yapımı Açma TarifiEv yapımı açma tarifi Ev Yapımı Açma Tarifi Resimli Resimli ev yapımı açma tarifi Ev yapımı açma malzemeleri Ev yapımı açma nasıl yapılır Malzemeler : * 6 su b ![]() * 2 çorba k ![]() * yarım çay b ![]() * 1 yumurta * 1 su b ![]() * 1 ![]() ![]() * 2 çorba k ![]() * 1 çorba k ![]() * aldığı kadar un İç harcı için: * 3 çorba k ![]() * sıvıyağ * 2 çorba k ![]() * sıvıyağ Hazırlanışı : Karıştırma kabına 5 su b ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru bir süre beklettikten sonra 2 bezeye ayırın ![]() ![]() ![]() Üzerini haşhaş ile sıvayarak rulo yapın ![]() ![]() Ayrılan diğer bezeyi açabildiğniz kadar açın ![]() ![]() yumurta sarısı sürün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ev Yapımı Açma Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ev Yapımı Açma TarifiAçma Tarifi Ev Yapımı Açma Çok yumuşak güzel bir açma oldu, tavsiye ederim kızlar ![]() ![]() ![]() Açma malzemeleri: 2 adet ekmek hamuru fırından alınıcak ![]() 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı toz şeker yarım tatlı kaşığı tuz Alabilğince un Susam 1 yumurta sarısı 1 paket margarin oda sıcaklığında 1 kase ezilmiş peynir ve ya zeytin ezmesi Açmanın Yapılışı: Fırından aldığım hamuru kaba koyduktan sonra içine süt, sıvı yağı, toz şeker un ilave ederek yoğur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|