Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adak, rüyalarının, tabiri

Adak Rüyalarının Tabiri

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adak Rüyalarının Tabiri

Adak Rüyalarının Tabiri

Rüyada bir şey adamak yahut adadığı bir şeyi kurban keserek yahut başka bir surette yerine getirmek verilen sözü tutmaya, korkudan emin olmaya, fayda ve menfaate yahu oruç tutmaya delalet eder

Rüyada adak adamak, kişinin sorunlarını çözmek için yardım beklediğine işarettir Kişi sorunu çözüldüğünde adağını mutlaka yerine getirmelidir

Rüyada adak görmek bazen hayra, bazen serre yorumlanir Rüyada bir adak için bir sürüden adaklik hayvan aldiginizi görmek, verilen bir sözün yerine getirilecegine; aldiginiz adagi kesip dagitmadiginizi görmek, zekatinizi eksik verdiginize; size verilen bir adak etinden yediginizi görmek, biri hakkinda kötü sözler söylediginize; sizin adak etinden dagittiginizi görmek, günahlarinizin affedilecegine delalet eder

Rüyasında adak adadığını gören insan, bir sorunun hallolması için başkasından yardım beklemektedir Yani durumu kendi gayretiyle düzeltemeyeceğine inanır

Rüyasında adak adadığını gören insan, bir sorunun hallolması için başkasından yardım beklemektedir Yani durumu kendi gayretiyle düzeltemeyeceğine inanır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com