![]() |
Vuslata Kalsın |
![]() |
![]() |
#1 |
servet027
|
![]() Vuslata KalsınVuslata Kalsın Heyhat yeniden ıskaladın vuslatı! Şimdi eyersiz atlar gibi özgür ve lânetli bir keder gibi uzak yağmurda ![]() ![]() ![]() Çok dost olmasan, çok olmazdı düşmanların da! Çok galip gelmek istemesen, kim bilir böyle çok yenilmeyecektin ![]() Çok gülmesen belki bir zaman, böyle öç almazdı hayat; ağlamazdın çok ![]() ![]() ![]() Çok sevmesen, çok özlemezdin ![]() Çok görmesen, bilmezdin; çok bilmesen çok acıtmazdı hayat… ![]() Çok gitmesin yollara; upuzun yollara, böyle çok olmazdı dönüşün… Bana öyle uzak durmasan, sana böyle yakın olmazdım ![]() Yanmasam, kül kalmazdım ![]() ![]() ![]() Şehvetin türküsü vuslata kalsın! Uçurumlar eskisin, bırak ve şehvetin türküsü vuslata kalsın ki bu başıbozuk uğultuda mağlûp sesim, sesine varsın ![]() ![]() ![]() Seni bana uzak kılan bu ıssız ve derin uçurumlar… Uçurumlar utansın! Ama diner şehvet ve bir gün aşınır vuslat da ![]() Bir okyanusa baka baka kalırız palamarlarda; kalırız, kuytularda ![]() ![]() ![]() kararınca kalırız solgun güz bahçelerine aşklar varınca… Ey kırık dal parçaları uzak yağmurda, şehvetin türküsü vuslata kalır ve yiter… Her hikâye biter; herkes yangınından külüne döner ![]() Ve bir ihanettir ten bedende: Çekip gider ![]() ![]() ![]() Sonra kırık dal parçaları uzak yağmurda, bize benzerler ![]() ![]() ![]() Hıçkırıkların kuytuluklara, sevincin kahrına, dönüşün yıllara kurban! Kalbin kabrine, dostluğun pusulara, yenilgin umuda kurban! Özlemim, özlemine kurban yâr, yangınım şimdi ben: /Y a n g ı n ı m, b i r k i b r i t ç ö p ü n e k u r b a n! / |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
tatia27
|
![]() Çok dost olmasan, çok olmazdı düşmanların da! Çok galip gelmek istemesen, kim bilir böyle çok yenilmeyecektin ![]() Çok gülmesen belki bir zaman, böyle öç almazdı hayat; ağlamazdın çok ![]() ![]() ![]() Çok sevmesen, çok özlemezdin ![]() Çok görmesen, bilmezdin; çok bilmesen çok acıtmazdı hayat… ![]() Çok gitmesin yollara; upuzun yollara, böyle çok olmazdı dönüşün… Bana öyle uzak durmasan, sana böyle yakın olmazdım ![]() Yanmasam, kül kalmazdım ![]() ![]() ![]() tşklr emegine saglık bu kısım çok hoş olmuş
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Tek kelimeyle harika bir şiirdi tekrar tekrar okudum çok güzel yazılmış teşekkürler servet027 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
brave83
|
![]() Seni bana uzak kılan bu ıssız ve derin uçurumlar… Uçurumlar utansın! Çok güzel bir şiir emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
|