Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrılanlar, duası, döngel, gerçek, için, sevgiye

Gerçek Sevgiye Rağmen Ayrılanlar İçin Döngel Duası

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçek Sevgiye Rağmen Ayrılanlar İçin Döngel Duası

Gerçek sevgiye rağmen ayrılanlar için döngel duası

Bu duayı haksız yere kesinlikle kullanmayınız Gerçek birbirini seven bir çift olmanıza rağmen eğer ayrıldıysanız bu dua sizin için etkili olacaktır Sevdiğiniz kişi büyük bir pişmanlık ile geri dönecektir

Ya şedidel batşi 660 defa arkasından

fi kulübihim maradun fe za dehum fılan bın fılan (bayansa fılan bıntı fılan) allahu murada ve lehum fılan bın fılan (bayansa fılan bıntı fılan) azabun elimun bi ma kanü yekzibüne bi hakkı ya kahharül kabıdül şedidel batşi seriül mücibu (bir defa okursun )

Okurken kesinlikle haksız biri için yapmayın başınıza felaket açarsınız

uyguladığım ve son derece yüzde yüz çalışan bi terkiptir

Haksız derken sadece hırs ve ınsana azap cektırmek manasında canım yapılmamalı cunku bu kısıye buyuk bır sıkıntı verır pısmanlık duygusu verır sureklı sızı dusunmesını saglar en fazla yedı gun yapılması gereklı eve erkek ıcın ( ahmet bın fatma ) kısı bayansa (ayse bıntı hatıce ) gıbı olmalı kaynak havasla ılmıle ugrasan bır teyzeden aldım son derce kuvvetlı yuzde yuz calısan bır terkıptır ben dorduncu gunu sonuc almıstım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com