Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dramı, kızın, tecavüz, yaşındaki

13 Yaşındaki Kızın Tecavüz Dramı!

Eski 04-23-2007   #1
suskun
Icon3

13 Yaşındaki Kızın Tecavüz Dramı!

13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi SK’nın baş ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede 28 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı SK, tecavüze uğradığını ve bebeğin düşürülmesi için dövüldüğünü söyledi

ESENYURT’taki bir ilköğretim okulunun 6’ncı sınıfında okuyan SK, geçen hafta evde başının ağrıdığını söyledikten sonra baygınlık geçirdi SK, hastaneye kaldırılırken annesine "Siz evde olmadığınız bir gün eve zorla giren komşumuz Erol ve Recep bana tecavüz etti Beni uzun süredir de dövüyorlardı" dedi Hastanede 28 haftalık hamile olduğu anlaşılan S’nin kafasında darp izleri de tespit edildi Beyin kanaması geçiren SK, yoğun bakıma alındı Sağlık durumunun ciddi olduğu belirtilen SK’nın annesi Sevinç K, "O daha küçücük çocuk Kızımın, kendisine tecavüz ettiğini söylediği Erol ve Recep komşumuz Biri 45, diğeri ise 55 yaşında koca adamlar Ben bu acıyla nasıl yaşarım?" diyerek gözyaşlarına boğuldu Jandarma küçük kızın annesine anlattığı iddiaların tecavüzle suçlanan iki kişinin gözaltına alınabilmesi için yeterli olmadığını, SK’nın ifadesi üzerine işlem yapılabileceğini söyledi Buna rağmen doğumdan sonra bebekten alınacak DNA örnekleri ile suçlanan kişilerin DNA’larının karşılaştırılacağı açıklandı

23 Haziran 2006,Hürriyet Gazetesi
_______

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-23-2007   #2
İSİMSİZ KARANLIK

Sevgili dostlarım benim bazı konularda biraz cani olduğumdan söz ederler; evet, kabul ediyorum, böyle bir konuda caniyim ben O adamların canını epey yakmak istiyorum Onların ve onlar gibi olanların

Bilgilendirme için teşekkürler suskun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-23-2007   #3
suskun

Bende senin gibi düşünüyorumBunlar fazlasıyla hak ediyolar

tEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com